Neler Yeni

Dolar neden bu kadar yükseliyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ata Gülen
Arkadaşlar bu doların bu kadar yükselme sebebi nedir indirimdeki ürün bile eski fiyatında :( Düşer mi daha da mı yükselir ona göre bilgisayar parçası alacağım :/

Heera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Güler
Bilemeyiz.
Ama bana sorarsan bu gidişle daha da yükselir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Arkadaşlar bu doların bu kadar yükselme sebebi nedir indirimdeki ürün bile eski fiyatında :( Düşer mi daha da mı yükselir ona göre bilgisayar parçası alacağım :/
düşerse faizle düşer sonra gene yükselir cay zengini olan ülkede cay ithal ediyoruz yağ ithal ediyoruzbiraz normal daha cok yükselir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
dolar hiç bir zaman düşmedi düşmezde 3 adım ileri 1 adım geri attırıyoruz nasıl düşürdük falan diye seviniyorlar XD gördük 3 oldu 4-5-6 derken 5 e geri düştü iyi düşürdük diyorlar 3 den 5 oldu nereye düşürdün doları ?

sistem alacak varsa stokları beklesin yada beklemesin alıcaksa alsın doları falan bahane etmeyin düşmez düşsede bi 2-3 senesi var o da girişimde bulunursak yoksa böyle devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ata Gülen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolar hiç bir zaman düşmedi düşmezde 3 adım ileri 1 adım geri attırıyoruz nasıl düşürdük falan diye seviniyorlar XD gördük 3 oldu 4-5-6 derken 5 e geri düştü iyi düşürdük diyorlar 3 den 5 oldu nereye düşürdün doları ?

sistem alacak varsa stokları beklesin yada beklemesin alıcaksa alsın doları falan bahane etmeyin düşmez düşsede bi 2-3 senesi var o da girişimde bulunursak yoksa böyle devam
sıvı soğutma ve kasa alacaktım 1300 liralık kas 1800 lira olmuş : (

Top Bottom