dolar nereye kadar cıkar

Ben boş kurşunla tekrar operasyon yapılacağını düşünüyorum.

1652815183530.png

Selçuk Geçer geçriyor gibi geldi ama bura Türkiye olur mu olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben boş kurşunla tekrar operasyon yapılacağını düşünüyorum.

Hah

Türkiye'de doları durdurma gibi bir ne gereksinim ne de önlem var şuanda.
Bu dolar şuan 15 ise yarın 20 sonraki gün 30 olur bir gün uyanırsın bir bakmışsın dolar 100 bile olur çünkü hiç bir engel yok.
Ne yapacak alman birisi kendi arabası varken gelip Türkiye'den araba falan mı alacak ?
Araba üretimiymiş uzaya çıkacakmışız vs. bu tür şeyler Türkiye'nin şuan ki hali için hem bilim kurgu hem de imkansız.

Kur Korumalı Mevduat'ın ödeme günü gelsin, siz o zaman kuru görün. Şu anda iyi günlerimiz. Hem FED faiz arttırıyor, hem hazinede Döviz açığı var, hem de KKM'ın ödeme günü yaklaşıyor. Hepsi tek güne birikti. Rahat 35-70'i görür.

Kur Korumalı Mevduat'ın ödeme günü gelsin, siz o zaman kuru görün. Şu anda iyi günlerimiz. Hem FED faiz arttırıyor, hem hazinede Döviz açığı var, hem de KKM'ın ödeme günü yaklaşıyor. Hepsi tek güne birikti. Rahat 35-70'i görür.
Herhalde Türkiye ayvayı yedi. :D
Birde bir Twitter'da görmüştüm doğrumu bilmiyorum green card katılım oranı çok yükselmiş türkiye'de.

Herhalde Türkiye ayvayı yedi. :D
Birde bir Twitter'da görmüştüm doğrumu bilmiyorum green card katılım oranı çok yükselmiş türkiye'de.
Türkiye ayvayı yiyeli çok oluyor. Herkes ülkeden gitmeye çalışıyor en güzel yollardan biri olan Green Card'a talep çok olması normal.

Doları falan boşver şu yalancı bi gitsin sonrasına bakarız ne olacağına. Şimdi bunları kafaya takmayın bütün olay başımızdaki ona kafayı yorun doğru karar verelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,640
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri