acaba nedendolar gene artmış en son 7 idi şuan 8,13
Faiz düştüdolar gene artmış en son 7 idi şuan 8,13
acaba neden
faziler düşürüldüğü için doğal olarak yükseliyor
Faizler sabit değil mi ?Faiz düştü
HayırFaizler sabit değil mi ?
Naci Ağbal görevden alındığında 17.50 idi şuan kaçHayır
%17.5Naci Ağbal görevden alındığında 17.50 idi şuan kaç
şimdi burda gerçekleri konuşalım faiz düşmedi %19 civarlarında yükseltseler bile dolar düşmez çünkü yatırımcı yoksa faiz iş yapmaz yapsa bile en fazla düşeceği 50kuruş-1tl arası faiz yükselirse bütün vergiler faize kayar vatandaş aç kalır enflasyon %30 civarlarında devlet açıklaması böyle ama devletten ayrı hesapladığınızda %50-60 civarlarında bu yüzden faiz artıramazlar düşüremezlerdolar gene artmış en son 7 idi şuan 8,13
düşmedi düşse patlar dolar patlamadıFaiz düştü
naci ağbal en son %19 a çekti yükselttiği için görevden alındıNaci Ağbal görevden alındığında 17.50 idi şuan kaç
İnternet %13 diyor?şimdi burda gerçekleri konuşalım faiz düşmedi %19
eylülde o fiyata çektiler düşsün diye
İnternet %13 diyor?
kardeşim ekonomi yok şunu anlayın artık 3 sene önceki dolara dönmesi en az 5 yıllık ekonomi planıyla yapılır ekonomi tamamen yokuş aşşağı gidiyor iyi giden bir şey yok burda parti savunduğum yada yerdiğim yok ekonomi krizde bunu anlayın dolar düşürmek için faiz yükseltseler bile dolar eski haline dönmez iki kişinin meydanlarda bağırmasıyla ekonomi düzelmez anladın mı faiz yükseltseler vatandaş ölür ölmek istiyorsan yaz
Konu hakkında bilgim fazla yok fakat cumartesi Cumhurbaşkanının 2 güzel açıklaması ile güven sarsılmasından olduğunu biliyorum.
Eyvallah saolasın yanlış görmüşüzBuradan da baktım şimdi %17.50 gözüküyor %13 e düşmedi diye biliyorum %13 e düşüp dolar kuru böyleyse çok iyi çünkü.TCMB - TCMB Faiz Oranları (%) Gecelik (O/N)
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.www.tcmb.gov.tr