Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Siparişler iptal(Güncellendi)AMD Ryzen 7 9800X3D 19.999TL

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
omer
Amd tam intel kafasında gidiyor biri büyücünce totosu kalkıkacak illa. Zamanında savundun amd yi şuan bize yaptığına bak.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Amd tam intel kafasında gidiyor biri büyücünce totosu kalkıkacak illa. Zamanında savundun amd yi şuan bize yaptığına bak.
yurt dışında 480 dolar sence AMD'den dolayı mı biz 20.000+ fiyatlara alıyoruz (480 Dolar = 16.735 TL)

Farex

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
yurt dışında 480 dolar sence AMD'den dolayı mı biz 20.000+ fiyatlara alıyoruz (480 Dolar = 16.735 TL)
Kardeşim bu fiyatı tüik den mi aldın? Avrupa da tl bazında 25 bin tl. (polonya da yaşıyorum)

Havale ve EFT ile alanların siparişleri iptal olmuş.
Kredi veya banka kartı ile alanların ki kargolanmis. Modumunda siparişi iptal olmuş ama benimki kargoda.
Yani stok felan yalan bahane desenize

Ben tahmin ettim ama dediğiniz gibi moderatör arkadaş havale eft ile aldı bende öyle ve ikimizin ki de iptal oldu
Zaten hakkında da havale eft kısmında yazıyor istedikleri gibi iptal edebilirler diye yani bizimki keyfi iptal olmuş durumda

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

coolsnow

80+
Yurtdışında da bulunamıyor 480 dolara haberiniz olsun.
Nasıl bulunamıyor, özellikle ABD'de Microcenter gibi mağazalarda neredeyse sınırsız stok bulunuyor, bitince 3 günde tedarik ediliyor. Reddit'de Cybermonday-blackfriday kampanyasıyla vs. 400 dolar civarında alanlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf
Nasıl bulunamıyor, özellikle ABD'de Microcenter gibi mağazalarda neredeyse sınırsız stok bulunuyor, bitince 3 günde tedarik ediliyor. Reddit'de Cybermonday-blackfriday kampanyasıyla vs. 400 dolar civarında alanlar var.
coni 400 dolara aladursun benim vatandaşım 600 dolara almak için birbirini eziyor :D

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
İptal olanlar thh ne başvurabilir söke söke alırlar.

acelilctl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Acelil
İptal olanlar thh ne başvurabilir söke söke alırlar.
Bu tür sipariş iptali durumlarında ne yapmak gerek? Daha önce başıma gelmemişti. THH'ye ne yazmam gerekiyor? Bir de ne kadar sürede sonuçlanır? Yazılan fiyattan satmak zorunda mı kalıyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

thh verin diyeceğim ancak 2 aya belki satın alınan fiyattanda düşer
Hocam bilgilendirebilir misiniz? THH'ye başvuru süreci nasıl işliyor. Yazdıkları fiyattan mı gönderiyorlar sonuçlanınca?

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ubah
Bu tür sipariş iptali durumlarında ne yapmak gerek? Daha önce başıma gelmemişti. THH'ye ne yazmam gerekiyor? Bir de ne kadar sürede sonuçlanır? Yazılan fiyattan satmak zorunda mı kalıyorlar?

Hocam bilgilendirebilir misiniz? THH'ye başvuru süreci nasıl işliyor. Yazdıkları fiyattan mı gönderiyorlar sonuçlanınca?
evet satın aldığın fiyattan gönderiyorlar. 3-4 ayı buluyor thh karar çıkması, ilgili kanun maddelerini muhakkak ekle.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul

yazılan fiyattan sana vermek zorundalar. THH örneklerini incele az bucuk fikir sahibi olursun geçtiğimiz yıl 21 k ya 4070 ti aldım ben trendyoldan. 6 aya kadar sürebilir ama süreç biraz uzun.

Top Bottom