yurt dışında 480 dolar sence AMD'den dolayı mı biz 20.000+ fiyatlara alıyoruz (480 Dolar = 16.735 TL)Amd tam intel kafasında gidiyor biri büyücünce totosu kalkıkacak illa. Zamanında savundun amd yi şuan bize yaptığına bak.
Kardeşim bu fiyatı tüik den mi aldın? Avrupa da tl bazında 25 bin tl. (polonya da yaşıyorum)yurt dışında 480 dolar sence AMD'den dolayı mı biz 20.000+ fiyatlara alıyoruz (480 Dolar = 16.735 TL)
Yurtdışında da bulunamıyor 480 dolara haberiniz olsun.yurt dışında 480 dolar sence AMD'den dolayı mı biz 20.000+ fiyatlara alıyoruz (480 Dolar = 16.735 TL)
Yani stok felan yalan bahane desenizeHavale ve EFT ile alanların siparişleri iptal olmuş.
Kredi veya banka kartı ile alanların ki kargolanmis. Modumunda siparişi iptal olmuş ama benimki kargoda.
fiyatlar güncellendi. Güncel olarak vardı daha ben mesajı yazarken, kontrol ettim.Yurtdışında da bulunamıyor 480 dolara haberiniz olsun.
Nasıl bulunamıyor, özellikle ABD'de Microcenter gibi mağazalarda neredeyse sınırsız stok bulunuyor, bitince 3 günde tedarik ediliyor. Reddit'de Cybermonday-blackfriday kampanyasıyla vs. 400 dolar civarında alanlar var.Yurtdışında da bulunamıyor 480 dolara haberiniz olsun.
coni 400 dolara aladursun benim vatandaşım 600 dolara almak için birbirini eziyorNasıl bulunamıyor, özellikle ABD'de Microcenter gibi mağazalarda neredeyse sınırsız stok bulunuyor, bitince 3 günde tedarik ediliyor. Reddit'de Cybermonday-blackfriday kampanyasıyla vs. 400 dolar civarında alanlar var.
Bu tür sipariş iptali durumlarında ne yapmak gerek? Daha önce başıma gelmemişti. THH'ye ne yazmam gerekiyor? Bir de ne kadar sürede sonuçlanır? Yazılan fiyattan satmak zorunda mı kalıyorlar?İptal olanlar thh ne başvurabilir söke söke alırlar.
Hocam bilgilendirebilir misiniz? THH'ye başvuru süreci nasıl işliyor. Yazdıkları fiyattan mı gönderiyorlar sonuçlanınca?thh verin diyeceğim ancak 2 aya belki satın alınan fiyattanda düşer
evet satın aldığın fiyattan gönderiyorlar. 3-4 ayı buluyor thh karar çıkması, ilgili kanun maddelerini muhakkak ekle.Bu tür sipariş iptali durumlarında ne yapmak gerek? Daha önce başıma gelmemişti. THH'ye ne yazmam gerekiyor? Bir de ne kadar sürede sonuçlanır? Yazılan fiyattan satmak zorunda mı kalıyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bilgilendirebilir misiniz? THH'ye başvuru süreci nasıl işliyor. Yazdıkları fiyattan mı gönderiyorlar sonuçlanınca?
yazılan fiyattan sana vermek zorundalar. THH örneklerini incele az bucuk fikir sahibi olursun geçtiğimiz yıl 21 k ya 4070 ti aldım ben trendyoldan. 6 aya kadar sürebilir ama süreç biraz uzun.Bu tür sipariş iptali durumlarında ne yapmak gerek? Daha önce başıma gelmemişti. THH'ye ne yazmam gerekiyor? Bir de ne kadar sürede sonuçlanır? Yazılan fiyattan satmak zorunda mı kalıyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bilgilendirebilir misiniz? THH'ye başvuru süreci nasıl işliyor. Yazdıkları fiyattan mı gönderiyorlar sonuçlanınca?