Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Siparişler iptal(Güncellendi)AMD Ryzen 7 9800X3D 19.999TL

bir işlemci için değmez bu aksiyonlara, şurda 2 ay daha hype alır sonra 450 dolardan satılır yazıyorum buraya.
Burada o….. çocukluğu var hocam ona kızıyorum çektiğim paralara pullara şuanda işleyen veya işleyecek faizlere değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf
Stok yok ki. 7500F gibi bolca bulunan işlemci olsa şimdi de 450 dolara satılırdı.
amd yetkilisi x'ten tweet attı. Üretimi arttırmak için açlışıyoruz diye, elbet stok yeterli gelecek hatta fazla gelecek. Hatta ben 7700x3d ve 9700x3d de bekliyorum daha ilerisi için. Ocakta 9950x3d serisi de gelecek, bakalım ne çıkacak. 9800X3D ye servet ödemek şu anda çok mantıklı değil.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Ertan
Vay be 20 bin liralar havada uçuşuyor. Güya ekonomik kriz var dimi mübarekler

1000003977.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf
Burada o….. çocukluğu var hocam ona kızıyorum çektiğim paralara pullara şuanda işleyen veya işleyecek faizlere değil
Bende geçen TRP Assasin aldım aynı satıcıdan. Splitter kablosu eksik geldi ve ürün kullanılmış. İade ürün yollamışlar. Firmaya yazdım iade edin inceleyelim diyor :D Ürünün şu anda stoğu olmaması dışında sorun yok. malum firma 2 kısacası :D

KeyN_N

80+
Intel sorunlu işlemcilerin hepsini koşulsuz değiştirdi Tray olanlar hariç. Fark sadece kutu değil yani.
Evet normalde box olanlara doğrudan firma kendi destek veriyorken tray olanları yerel satıcılara bakıyor ama burada durum farklı. Intel tray olanlara da değişim sağlıyor ve garanti süresinin uzatıyor.

KingDeViL

80+ Bronze
Evet normalde box olanlara doğrudan firma kendi destek veriyorken tray olanları yerel satıcılara bakıyor ama burada durum farklı. Intel tray olanlara da değişim sağlıyor ve garanti süresinin uzatıyor.
Youtubede bir çok kullanıcının intel tray işlemcilerinin değişim olmadığını okumuştum.
incehesap alıntı :
1733925420826.png

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Ülkede fırsatçı çok olunca 1k 2k için bile insanlar küçücük şeye bir ton para veriyor bizzat şahit oldum, yakın tanıdığım bir insan ekranı kırık iphone almış sonra ekranını uygun fiyata kendisi tamir edip( internetten kit alıp ) üzerine 1 2k koyum satmıştı kendisi kullansan daha iyiydi. İphonu aldığı fiyatın üstüne 1 2k koyum satmış ulan 1 2k ya uğraşmaya değer mi sizce ya yazıktır günahtır o kadar vakit gidiyor, vaktini alıyor kargosu cartı curtu birde emek veriyorsun kendin yapıyorsun ekranı yazık vallaha ne diyim...Aynı durum işlemci ve bilgisayar parçaları için geçerli. Adamlar sistemi topluyor atıyorum 20k üstüne 5k koyup satıyor. Yada hazır kasa alıyor indirimden 25k ise 20 k ya iniyor diyelim alıyor adam kasayı üzerine fiyatı koyup satıyor orjinal fiyatına tekrar bu fırsatçılıktır siz adına ticaret dersiniz ama ticaret böyle olmaz.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
3 sene önce deselerdi ki bir işlemciyi 20 bin liradan almak için kapış kapışana durumu olacak, ne içtin diye sorardım adama.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
John Smith
Mayıs 2022 de i5 11500 ve tuf z590 ı toplam 3700 den almışım. Sürreal bir hayat yaşıyoruz:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf
abd de öyle tr de uğraştırıyor ve değişim ya da para iadesi yapmıyor, ilk partiye yapmış olabilir. TR de duymadım parasını alan ya da değişim yapan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 sene önce deselerdi ki bir işlemciyi 20 bin liradan almak için kapış kapışana durumu olacak, ne içtin diye sorardım adama.
geçen sene deseler de sorardım :D

KeyN_N

80+
Youtubede bir çok kullanıcının intel tray işlemcilerinin değişim olmadığını okumuştum.
incehesap alıntı :
Alıntıyı görüntüle
İlk başta ve normalde öyle zaten ama ekstrem bir durum olduğu için Tray işlemcilerin de garantisini uzattılar ve değişim sağlıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf
Ülkede fırsatçı çok olunca 1k 2k için bile insanlar küçücük şeye bir ton para veriyor bizzat şahit oldum, yakın tanıdığım bir insan ekranı kırık iphone almış sonra ekranını uygun fiyata kendisi tamir edip( internetten kit alıp ) üzerine 1 2k koyum satmıştı kendisi kullansan daha iyiydi. İphonu aldığı fiyatın üstüne 1 2k koyum satmış ulan 1 2k ya uğraşmaya değer mi sizce ya yazıktır günahtır o kadar vakit gidiyor, vaktini alıyor kargosu cartı curtu birde emek veriyorsun kendin yapıyorsun ekranı yazık vallaha ne diyim...Aynı durum işlemci ve bilgisayar parçaları için geçerli. Adamlar sistemi topluyor atıyorum 20k üstüne 5k koyup satıyor. Yada hazır kasa alıyor indirimden 25k ise 20 k ya iniyor diyelim alıyor adam kasayı üzerine fiyatı koyup satıyor orjinal fiyatına tekrar bu fırsatçılıktır siz adına ticaret dersiniz ama ticaret böyle olmaz.
al satçılara sıfır kapalı kutudan kar ediyor bence ama, al sattan çok keyifçi tayfa alıyor geçiyor. Sarı sitedeki ilanlar kolayına gitmiyor millette nakit yok. Kartla alıyor herkes.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,099
İsim
Oğuz Oğuz
Top Bottom