❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D 14399TL (iyzico ile 12899tl)

Atarım :D Farkı yoksa aynı işlemci, 30 tl daha uygun :O Bir şey söylemeye gerek var mı?
basligi okusana aklin kit mi senin? 12500 liraya kadar dusuyor kampanyalari kullanirsan fiyat. n11 de adi sani bilinmeyen satici nere itopya nere ayni zamanda. tovbe yarabbim tovbe yaa.

basligi okusana aklin kit mi senin? 12500 liraya kadar dusuyor kampanyalari kullanirsan fiyat. n11 de adi sani bilinmeyen satici nere itopya nere ayni zamanda. tovbe yarabbim tovbe yaa.
Ivır zıvır kampanyalarla peşin para bağladığınızda kar etmiş olmuyorsunuz. Ekonomik durum, kur gibi şeyleri göz önünde bulundurunca uzun taksitli alımlar daha iyi oluyor.

Uygunsuz davranış
Ivır zıvır kampanyalarla peşin para bağladığınızda kar etmiş olmuyorsunuz. Ekonomik durum, kur gibi şeyleri göz önünde bulundurunca uzun taksitli alımlar daha iyi oluyor.
kisiye gore degisir bu karar. ozurlu ozurlu soru isareti atip durmanin mantigi nedir burada?

Öylesin yazdım dostum da saçmalıyosan şuan. Adı sanı bilinmeyen derken? Üretici sağlam. Ayrıca kampanyalar orada da var, özürlü vesaire demeyin üslubunuzu düzgün kullanın.

hocam 4 5 kez magic adlı satıcıdan islemci almısımdır bence itopyadan daha güvenilirdir kendileri
olabilir hocam. ben kendilerinden hic alisveris yapmadim. haklisiniz on yargili yazarak haksizlik etmis olabilirim saticiya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öylesin yazdım dostum da saçmalıyosan şuan. Adı sanı bilinmeyen derken? Üretici sağlam. Ayrıca kampanyalar orada da var, özürlü vesaire demeyin üslubunuzu düzgün kullanın.
sadece iyzicodan 1500 lira indirim geliyor itopya uazerinden alinirsa. n11 de hangi kampanya var buna benzer. soyleyin ozur dileyeyim ozurlu dedigim icin? insan gibi yazabiliyorsunuz derdinizi isinize gelince. bastan uslupsuz davranan sizsiniz.

yurtdisinda tray mantiginda urun satisi cok yok hocam. bizim tarafta bu bir avantaj. toptan cok ucuza mal edebiliyorlar islemcileri. yurtdisi fiyatina nazaran cok cok ucuz suan kampanyalar da kullanilirsa. ihtiyaci olan arkadaslar yapistirsin gecsin. ben daha 1 ay olmadi 14500 liraya aldim :). aldigimdan beri de cok iyi fiyattan aldim diye seviniyordum 1 aydir. bu fiyatlar beni biraz uzdu :)

var

olabilir hocam. ben kendilerinden hic alisveris yapmadim. haklisiniz on yargili yazarak haksizlik etmis olabilirim saticiya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece iyzicodan 1500 lira indirim geliyor itopya uazerinden alinirsa. n11 de hangi kampanya var buna benzer. soyleyin ozur dileyeyim ozurlu dedigim icin? insan gibi yazabiliyorsunuz derdinizi isinize gelince. bastan uslupsuz davranan sizsiniz.
Yanlış olabilirim, fark etmiyor. Üslupsuz davranmadım. Gösterildiği gibi attım ve farkı göstermeyi amaçladım, doğrudan hakarette bulunmadım sizin gibi. Soru işareti atarken biraz daha ciddi olmayan bir şekilde attım sadece, hakaret etmenize gerek yok. Yanlış olduğumu belirtsen yeter.

Yanlış olabilirim, fark etmiyor. Üslupsuz davranmadım. Gösterildiği gibi attım ve farkı göstermeyi amaçladım, doğrudan hakarette bulunmadım sizin gibi. Soru işareti atarken biraz daha ciddi olmayan bir şekilde attım sadece, hakaret etmenize gerek yok.
bir defa soru isareti atsaniz sikinti yok bunu 2 defa tekrarladiniz :). hadi ilkinde insan gibi yazmadiniz derdinizi ikinci de neden yazmadiniz? uslupsuz olan sizsiniz hocam. daha fazla uzatmiyacam. hayirli aksamlar.

bir defa soru isareti atsaniz sikinti yok bunu 2 defa tekrarladiniz :). hadi ilkinde insan gibi yazmadiniz derdinizi ikinci de neden yazmadiniz? uslupsuz olan sizsiniz hocam. daha fazla uzatmiyacam. hayirli aksamlar.
Uzatmayalım zaten, ben hatalı davrandım sizin de hatanızı kabul etmenizi beklerdim. Kusura bakmayın hayırlı akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,510
Üyeler
175,053
Son üye
kjosarsysla
Geri