Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 16.799 TL

Reklam olmasın şimdi ama facebookta bilgisayar grupları var piyasadan biraz daha ucuza mallar düşüyor ordan alabilirsin, sağlam.
baktım da bulamadm hocam da ondan sordum

Bence halen pahalı, ikinci ek gruplarda refli üyelerden alınılabilir. KFG olanlar var bence sıfırdan da bir farkının olacağını düşünmüyorum. Tabi kişi tercihi kendi adına faturalı isteyen varsa sıfır mecbur.
Facebook gruplarında ucuz mal satan görmedim, büyük ihtimal ikinci eli bundan pahalı satarlar, fiyatı uygun yazanı sen görmeden kaparlar zaten.

Facebook gruplarında ucuz mal satan görmedim, büyük ihtimal ikinci eli bundan pahalı satarlar, fiyatı uygun yazanı sen görmeden kaparlar zaten.
Sen yanlış gruplara bakıyorsun o halde 😇. Bazı gruplar sadece bilgili insanlarla dolu öyle 2. El malı sıfır fiyatına sattırmazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 5600x +3080 li sistemi 18k ya aldım facebook gruptan aldım hatta.

BU ürünün ikinci el piyasası da belli yani 13500 14500 aralığında alt fiyat görmedim sarı sitede.

BU ürünün ikinci el piyasası da belli yani 13500 14500 aralığında alt fiyat görmedim sarı sitede.
Daha düşüğe bırakanı gördüm. Ama zaten al satçı çoğu ya hazır sistemden düşürüyorlar ya da 6ay 1yıl önce indirimden almış şu an sıfır fiyatının altına koyuyorlar ki bence 2. El test edip almak refli üyelerden almak bütçe açısındsn daha mantıklı.

Daha düşüğe bırakanı gördüm. Ama zaten al satçı çoğu ya hazır sistemden düşürüyorlar ya da 6ay 1yıl önce indirimden almış şu an sıfır fiyatının altına koyuyorlar ki bence 2. El test edip almak refli üyelerden almak bütçe açısındsn daha mantıklı.
İşlemcilerde arıza durumu olurmu pini bile yok hiç test etmek aklıma gelmez di işlemciyi :D

İşlemcilerde arıza durumu olurmu pini bile yok hiç test etmek aklıma gelmez di işlemciyi :D
Belli olmaz dostum, sıcaklık testi istersin, stres testi vs 2. El mal alıyorsun sonuçta. Birde başka şehirde yaşıyorsanız test etme şansında yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bugüne kadar hep 2. El toplu sistem tercih ettim hiçte pişman olmadım ben açıkçası, refli üyelerden almaya dikkat edilse yeterli bence.

Geri