❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800X3D 14399TL (iyzico ile 12899tl)

Yurtdısında stoğu bulunmuyo bizde düstükce düşüyo garip işlemci

yurtdisinda tray mantiginda urun satisi cok yok hocam. bizim tarafta bu bir avantaj. toptan cok ucuza mal edebiliyorlar islemcileri. yurtdisi fiyatina nazaran cok cok ucuz suan kampanyalar da kullanilirsa. ihtiyaci olan arkadaslar yapistirsin gecsin. ben daha 1 ay olmadi 14500 liraya aldim :). aldigimdan beri de cok iyi fiyattan aldim diye seviniyordum 1 aydir. bu fiyatlar beni biraz uzdu :)
Yurtdısında stoğu bulunmuyo bizde düstükce düşüyo garip işlemci

yurtdisinda tray mantiginda urun satisi cok yok hocam. bizim tarafta bu bir avantaj. toptan cok ucuza mal edebiliyorlar islemcileri. yurtdisi fiyatina nazaran cok cok ucuz suan kampanyalar da kullanilirsa. ihtiyaci olan arkadaslar yapistirsin gecsin. ben daha 1 ay olmadi 14500 liraya aldim :). aldigimdan beri de cok iyi fiyattan aldim diye seviniyordum 1 aydir. bu fiyatlar beni biraz uzdu :)
Her şeyin tray ı gelse keşke :S

Adamlara fabrikadan gidiyo denize düsen islemci yok kutu büyüklüğü derdi yok ne guzel

arkadaslar bu islemcinin suan almanyada ki en dusuk fiyati 360 euro. eger kampanyalarinin hepsinden yararlanirsaniz turkiye fiyati 280 euro gibi bir rakama denk geliyor. ihtiyaciniz varsa yapistirin gecin. cok dusunmeye gerek yok :). her seyin yurtdisindan pahali satildigi bir ulkede boyle firsatlar her zaman olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,992
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri