entryfinished
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Değer.7500f ten geçmeye değer mi?
Değer.7500f ten geçmeye değer mi?
2 k da 7800 xt kullanıyorum, cs valo işim yokne kullandıgına baglı 1080P rtx 5070 rx 9070 dengi kart kullanıyosan + valo cs agırlıklı takılıyosan değer onun dısında değmez
arkadaslar bu islemcinin suan almanyada ki en dusuk fiyati 360 euro. eger kampanyalarinin hepsinden yararlanirsaniz turkiye fiyati 280 euro gibi bir rakama denk geliyor. ihtiyaciniz varsa yapistirin gecin. cok dusunmeye gerek yok. her seyin yurtdisindan pahali satildigi bir ulkede boyle firsatlar her zaman olmuyor.
sizin icin gerek yok gibi hocam.2 k da 7800 xt kullanıyorum, cs valo işim yok
%4-5 bile fps in artmayabilir boş is geçme tabi sadece oyunlar için konusuyom yayın mayın workstation dahil değil2 k da 7800 xt kullanıyorum, cs valo işim yok
Superler yolda değil mi yaa
?????????![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
evet ya Bu seviyede işlemci alanlar 2K ekran kullanıyor minimum (garip valo csciler hariç)Daha ne kadar performans farkı olacak sanki yapıştır geç. Ama fiyat farkı koyar bizim TR'de. Kaçırma o yüzden şimdiden.![]()
???????
kardesim ne soru isareti atip duruyosun. derdin varsa yaz soyle derdini.???????
Atarımkardesim ne soru isareti atip duruyosun. derdin varsa yaz soyle derdini.
evet ya Bu seviyede işlemci alanlar 2K ekran kullanıyor minimum (garip valo csciler hariç)
Ekran kartları henüz bu işlemcilerin seviyesine ulasamadılar 5090 bile takıyosun 2k da 4k da %30-40 ı geçmiyor işlemciler