bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
tmm(BENİM TAHMİNİM EURO 15 TL OLACAK )
tmm(BENİM TAHMİNİM EURO 15 TL OLACAK )
Aynen dostum, bir kişinin gece yarısı bir miktar Dolar alması sayesinde Dolar 15-20 kuruş düştü.Geçen 9.40'a kadar düşmüştü ya. Geçen bir mecra üzerinden bir arkadaşla konuştum sanırım onun sayesinde. Ha birde başka dolar alanlar varsa da onların sayesinde.
Olay gece yarısı olmadı ki o gün. Gece yarısı hala 9.70-9.80 arası idi. Öğlen olmuş.Aynen dostum, bir kişinin gece yarısı bir miktar Dolar alması sayesinde Dolar 15-20 kuruş düştü.
''Gece yarısından sonra sembolik bir miktar usd aldım'' yazıyor fakat ne zaman aldığı önemli değil. 80 milyon kişinin yaşadığı bir ülkede bu kadar saçma bir ekonomi mantığı olamaz.Olay gece yarısı olmadı ki o gün. Gece yarısı hala 9.70-9.80 arası idi. Öğlen olmuş.
''Gece yarısından sonra sembolik bir miktar usd aldım'' yazıyor fakat ne zaman aldığı önemli değil. 80 milyon kişinin yaşadığı bir ülkede bu kadar saçma bir ekonomi mantığı olamaz.
Yani ben o günü gece baktığımda hatta sabah 6'da bile baktığımda yine aynı 9.70-9.80 arası idi. Öğlen baktığımda düşmüştü. Parayı alır almaz direk etki ediyor mu? Yoksa birkaç saatte mi? Orasını bilemiyorum.Gece yarısı hala 9.70-9.80 arası idi. Öğlen olmuş.