Neler Yeni

Dolar ve Euro

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
%100 yerli olmak saçmalıktan ibaret.
İsim hakları ve patenti bizim olduğu sürece her türlü bizim için iyi.
Farkında mısın Mercedes, BMW, Toyota bunlarda %100 yerli değil hatta Wolksvagen %20-30 arasında yerli.
Eğer %100 yerli yapsak fiyatı 4 katına çıkar.
a dan z ye doğru dediklerin bir noktadan başlamak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
D9qQuvwXYAArQUo.jpg

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Arkadaşlar sizce daha yükselir mi? Euro ya da Dolar almayı düşünüyorum. Objektif cevap verirseniz sevinirim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar sizce daha yükselir mi? Euro ya da Dolar almayı düşünüyorum. Objektif cevap verirseniz sevinirim.
Buraya göre hareket edersen çok büyük bir yanlış yaparsın bence.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sen ve @Kazım Soy hocam bu konulara hakim sayılırsınız. İlgilisiniz en azından. Siz ne dersiniz?
Maalesef tahmin işinde iyi değilim. Bana kalırsa şuan şirketlere yatırım yapmak daha mantıklı. Korona yüzünden hepsinin değeri düştü yakında üretime geçince değerleride artar. Ben böyle yaptım şuan %20 kardayım.

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Dolar corona bittikten sonra 6 civarına düşebilir çünkü ameika enfilasyonunu artırdı biraz corona döneminde fakat euronun 1 tl kadar düşeceğini sanmam kendi görüşümce euroaya yatırım yapmak her zaman dolardan daha mantıklıdır ama baştan söyliyim muhtşem derecede ne araştırırım ne de bilirim çok araştıran bir arkadaşım vardı ondan az buz ne duyduysam o

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen ve @Kazım Soy hocam bu konulara hakim sayılırsınız. İlgilisiniz en azından. Siz ne dersiniz?
Doların biraz daha artacağını düşünüyorum ama bu artışın uzun süreli ve büyük bir artış olacağını düşünmüyorum. Hükümet doları sabit tutmak için piyasaya dolar sürse de uzun süre bu devam edemez. Şu anda dolar, euro yada altın alsanız dahi büyük bir kar etmeniz çok zor. Eğer 1 ay önce altın alsaydınız şu anda büyük oranda kar edecektiniz ama bu gün bu 3'ü (altın,dolar,euro) zirvede almak ne kadar akıl kârı olur bilmem. Ekonomist yada finans uzmanı olmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef efendim :(.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç