Dolar ve Euro

%100 yerli olmak saçmalıktan ibaret.
İsim hakları ve patenti bizim olduğu sürece her türlü bizim için iyi.
Farkında mısın Mercedes, BMW, Toyota bunlarda %100 yerli değil hatta Wolksvagen %20-30 arasında yerli.
Eğer %100 yerli yapsak fiyatı 4 katına çıkar.
a dan z ye doğru dediklerin bir noktadan başlamak lazım

D9qQuvwXYAArQUo.jpg

Arkadaşlar sizce daha yükselir mi? Euro ya da Dolar almayı düşünüyorum. Objektif cevap verirseniz sevinirim.

Arkadaşlar sizce daha yükselir mi? Euro ya da Dolar almayı düşünüyorum. Objektif cevap verirseniz sevinirim.
Buraya göre hareket edersen çok büyük bir yanlış yaparsın bence.

Sen ve @Kazım Soy hocam bu konulara hakim sayılırsınız. İlgilisiniz en azından. Siz ne dersiniz?
Maalesef tahmin işinde iyi değilim. Bana kalırsa şuan şirketlere yatırım yapmak daha mantıklı. Korona yüzünden hepsinin değeri düştü yakında üretime geçince değerleride artar. Ben böyle yaptım şuan %20 kardayım.

Dolar corona bittikten sonra 6 civarına düşebilir çünkü ameika enfilasyonunu artırdı biraz corona döneminde fakat euronun 1 tl kadar düşeceğini sanmam kendi görüşümce euroaya yatırım yapmak her zaman dolardan daha mantıklıdır ama baştan söyliyim muhtşem derecede ne araştırırım ne de bilirim çok araştıran bir arkadaşım vardı ondan az buz ne duyduysam o

Sen ve @Kazım Soy hocam bu konulara hakim sayılırsınız. İlgilisiniz en azından. Siz ne dersiniz?
Doların biraz daha artacağını düşünüyorum ama bu artışın uzun süreli ve büyük bir artış olacağını düşünmüyorum. Hükümet doları sabit tutmak için piyasaya dolar sürse de uzun süre bu devam edemez. Şu anda dolar, euro yada altın alsanız dahi büyük bir kar etmeniz çok zor. Eğer 1 ay önce altın alsaydınız şu anda büyük oranda kar edecektiniz ama bu gün bu 3'ü (altın,dolar,euro) zirvede almak ne kadar akıl kârı olur bilmem. Ekonomist yada finans uzmanı olmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef efendim :(.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,666
Son üye
kerim6422
Geri