Dolar

Biaha B*K görür yardımı o zaman vurüsden gebersinde kurtulak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doların 1 TL olduğu günler aklıma geldi
Kral csgo oynuyosan bilirsin bi ara en kötü bıçak 50 60 tl pahalı diye almıyodum şimdi en kötüsü 350 400 tl

Hala doların trump tarafından artırılıp düşürüldüğünü düşünen arkadaşlarımız var. :) Yazık canım ülkeme.
Kral bende bilmiyorum bu doları kim arttırıyor veya azaltıyor bilgi verebilirmisin

Hatırlamazmıyim csgo yu kuzenim ogretti laptopa indirdi kendi hesabina girdi bende heralde benim hesabim diye zannediyordum 45tl yatirup silah sikini aldiydim hhahaha

Hala doların trump tarafından artırılıp düşürüldüğünü düşünen arkadaşlarımız var. :) Yazık canım ülkeme.
Kim arttirio

Dolar önümüzde ki zaman içinde 8'e kadar çıkacaktır.

Kimse bilemez tabi ama Ülkenin haline göre bakılacak olursa anca tahminler yaparız oda şu malum durumlar için düşmesi beklenemez Gibi.

Bizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 TL düşürmüyor
Doların Türk lirası karşısındaki gerçek değeri 7 TL değil, bu suni olarak tırmandırılıyor. Doların gerçek değerini uzmanlar hesaplayabiliyor. Bence 1 dolar taş patlasın 5 TL.

Bizim ülke abd ye okadar yardım yapiyor doları 3 4 TL düşürmüyor
Yardım yaptığımız için düşmüyor ticaret yapmamız lazım yardım değil ülkelerin menfaatleri olur dostlukları değil 😉

Doların Türk lirası karşısındaki gerçek değeri 7 TL değil, bu suni olarak tırmandırılıyor. Doların gerçek değerini uzmanlar hesaplayabiliyor. Bence 1 dolar taş patlasın 5 TL.
Oha dolar 1kuruş olsun lan hayattan bezdim bunu diyince

Doğru diyosun kral da yakında bilgisayar alıcam 3 ay önceki 3000 TL PC şuan 5.800 😂
Bu dolardan değil fırsatçılardan şerefsizler stoktaki malı zamlı almış gibi davranıyor

Kimse bilemez tabi ama Ülkenin haline göre bakılacak olursa anca tahminler yaparız oda şu malum durumlar için düşmesi beklenemez Gibi.
Ülkenin halinde bir şey yok, Dünya ya getirilecek yeni sistemde Türkiye nin önü çok açık, Allah izin verirse o günleri yakın zamanda hep beraber göreceğiz (:

Kral csgo oynuyosan bilirsin bi ara en kötü bıçak 50 60 TL pahalı diye almıyodum şimdi en kötüsü 350 400 TL

Kral bende bilmiyorum bu doları kim arttırıyor veya azaltıyor bilgi verebilirmisin
Dolar'ı artırran binlerce unsur vardır. Mesela; Günümüzde doların bir anda 7 TL'ye zıplamasının asıl sebebi Corona nedeniyle uluslararası para akışının durması, ihracatın durması, TCMB'nin tüm parayı altına çevirmesi en önemli etmenlerdir.

Dolar önümüzde ki zaman içinde 8'e kadar çıkacaktır.
Hayal. :D

Dolar'ı artırran binlerce unsur vardır. Mesela; Günümüzde doların bir anda 7 TL'ye zıplamasının asıl sebebi Corona nedeniyle uluslararası para akışının durması, ihracatın durması, TCMB'nin tüm parayı altına çevirmesi en önemli etmenlerdir.

Hayal. :D
Eyvallah reis

Ülkenin halinde bir şey yok, Dünya ya getirilecek yeni sistemde Türkiye nin önü çok açık, Allah izin verirse o günleri yakın zamanda hep beraber göreceğiz :)
Kral ama ne olursa olsun 1 dolar için 7.01 çok yüksek bir değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri