Dolar...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Zaten sadece Instagram üzerinden demedim.En basitinden 1 saat orada yorumlara girsen anlarsın.
bkz. @darkwebofficial
vallaha başkasının yorumu seni bilmem ama beni ilgilendirmezz hocam, namazımı kılayım yeter, 3 günlük dünya zaten...

Bu ülkede çocuğunun canı çekmesin diye göz

İstanbul'da 900 Lira kira nereye buluyorsun Aydın'da 2+1 evlerin kirası 850 Lira.
hay ağzını seveyim yav konus biraderim

yaw abi istanbul afedersin bom.. şehir, iş ne yaa, aynı asgari ücretle anadıluda kral gibi yaşarsın, çoğu şeyi beleşe mal edersin.
git bakıyım gümüşhaneye bayburta erzruma çoruma beleşe neyi ma^l ediyolar geçti o günler gülüm herkes ac ac çiftci mi var bahcesinden tarlasından ikram versin sana

hay ağzını seveyim yav konus biraderim

git bakıyım gümüşhaneye bayburta erzruma çoruma beleşe neyi ma^l ediyolar geçti o günler gülüm herkes ac ac çiftci mi var bahcesinden tarlasından ikram versin sana
yaw çifçi bile kendi eker, kendi yer, neden aç olsun ki?
veya siyasete gitmesin konu...

Aydın, bodrum, bunlar lüks ocam, sen bi tokata, samsuna felan bak, mis gibiler.
la hocam kafan mı iyi senin oturulacak ev kulube kümes 30 yaş üstü binalar deil tokatdada bulundum samsundada samsuunda 1+0 stüdyo daire kac para la haberin var mı atakumda millet zeytinlikte hastane basında harabede mi oturacak 900 lira kiralar beyim nerde yasıyon sen tokatta 3+1 5 yıllık daireler 750 800 lira tokat erbaa git bak

Abi şaka gibisin ha insanlar borç içinde nasıl gitsin nasıl tarla alsın nasıl geçimini sağlasın sanki 1 günlük işmiş gibi anlatıyorsun her şey kira değilki kira vermese bile 2300 tl bi ailenin nesine yetecek

la hocam kafan mı iyi senin oturulacak ev kulube kümes 30 yaş üstü binalar deil tokatdada bulundum samsundada samsuunda 1+0 stüdyo daire kac para la haberin var mı atakumda millet zeytinlikte hastane basında harabede mi oturacak 900 lira kiralar beyim nerde yasıyon sen tokatta 3+1 5 yıllık daireler 750 800 lira tokat erbaa git bak
hocam sen 3+1 ev 750 lira diyon, bir, kaç kişisin, 2 istanbulda o ev 1500tl 3, çoğu şey anadoluda ucuz, 4, köylere felan git, sana zaten yine verirler, karnın yine doyar, 5. hırsızlık felan daha az.yok denecek kadar.
Hocam ben ekonomiyi kötülemene, veya doğruyu söylemene kızmıyorum, eğer bunu bir devletin suçu sayarsan kızıyorum, erdoğan herşeye yetişemez.

siyaset deil insanlar zora düştükce bir altındakini eziyor sürekli en altta kalanın canı cıksın adam 2008 model megan kazalı taklalı boyalı değişenli arabaya 80 bin lira yazıyor banane sıfırı 200 bin yiyorsa onu alsın kafasında bunlar etik mi dogrumu sence verirler verirler gurur yokmu insan dediğin varlıkda o verir bu verir diye ömür mu gecer öz saygısı mı kalır insanın kendine insan gibi şartlar istemek suc gibi konusuyorsun nefsi var herkesin delirtiyorsun milleti burda koymussun oraya m4 git floryaya m4 ün önünden gecirmezler seni bu kafayla

hocam sen 3+1 ev 750 lira diyon, bir, kaç kişisin, 2 istanbulda o ev 1500tl 3, çoğu şey anadoluda ucuz, 4, köylere felan git, sana zaten yine verirler, karnın yine doyar, 5. hırsızlık felan daha az.yok denecek kadar.
Gerçekten gece gece güldürdün ya en iyisi gidelim köye bi kümeste kalalım fazla kira ödemeyiz yemekleride zaten köylüler verir iyi insanlar var sonra su yu dereden alırız orda banyo yaparız elektriğe ne gerek var milattan önce elektrikmi vardı sonra ısınma desen saman yakarız geriye ne kaldı oh mis gibi 2300 tl cebimizde kalır onuda biriktiriz 30 yıl sonra bir daire alırız

Senin düşüncen çok yanlış çünkü sen burada standart şöyle böyle kendine bakarsın diyorsun ama emin ol bizim dışımızdaki ülkelerdeki evlerin her birinin tek tek bahçesi ve min. 2 katı oluyor zaten ve bu dediğim onlar için standart yani bunu almak için düşünmüyorlar zaten öyle bir standart ki ellerinde oluyor.

siyaset deil insanlar zora düştükce bir altındakini eziyor sürekli en altta kalanın canı cıksın adam 2008 model megan kazalı taklalı boyalı değişenli arabaya 80 bin lira yazıyor banane sıfırı 200 bin yiyorsa onu alsın kafasında bunlar etik mi dogrumu sence verirler verirler gurur yokmu insan dediğin varlıkda o verir bu verir diye ömür mu gecer öz saygısı mı kalır insanın kendine insan gibi şartlar istemek suc gibi konusuyorsun delirtiyorsun milleti burda koymussun oraya m4 git floryaya m4 ün önünden gecirmezler seni bu kafayla
Napalım hocam, serbest piyasa, işte buna kızdım sadece serbest piyasa nedemek ya, ozaman ekmeği 20 tl yapabilirim demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten gece gece güldürdün ya en iyisi gidelim köye bi kümeste kalalım fazla kira ödemeyiz yemekleride zaten köylüler verir iyi insanlar var sonra su yu dereden alırız orda banyo yaparız elektriğe ne gerek var milattan önce elektrikmi vardı sonra ısınma desen saman yakarız geriye ne kaldı oh mis gibi 2300 TL cebimizde kalır onuda biriktiriz 30 yıl sonra bir daire alırız
ne dediğin, konuyu hangi yere çektiğin belli değil.

Senin düşüncen çok yanlış çünkü sen burada standart şöyle böyle kendine bakarsın diyorsun ama emin ol bizim dışımızdaki ülkelerdeki evlerin her birinin tek tek bahçesi ve min. 2 katı oluyor zaten ve bu dediğim onlar için standart yani bunu almak için düşünmüyorlar zaten öyle bir standart ki ellerinde oluyor.
bana abd ile türkiye arasında ohaaa diyecem fark göster başkan, ters orantı, o bmw alır, bizimki megan ama orda mesela okul daha pahalıdır. şahsen ülkemden memnunum.

Napalım hocam, serbest piyasa, işte buna kızdım sadece serbest piyasa nedemek ya, ozaman ekmeği 20 TL yapabilirim demek.

ne dediğin, konuyu hangi yere çektiğin belli değil.
Bence sen iyice saçmaladın insanlar sanki keyfinden istanbulda yaşıyor bilmiyorlar köyüne yerleşmeyi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,523
Üyeler
190,054
Son üye
Kebap_Games
Geri