dolar 10tlyi görür ama daha fazlasını en azından önümüzdeki birkaç ay için düşünmüyorum aslında coine yatırım yapsanız daha iyi olabilirBirikmiş bi miktar param var ve boşta durmasını istemiyorum sizce dolara yartırım yapılır mı??
Neden paranızı bir başkasının risk'e atmasına izin veriyorsunuz ki ?Birikmiş bi miktar param var ve boşta durmasını istemiyorum sizce dolara yartırım yapılır mı??
dolarla kisa vadede kar edemezsiniz arkadas gayet guzel aciklamis.Bence zaten almak istiyorsunuz ve birilerinin içinizi rahatlatması için konu açtınız; fakat yine de şöyle açıklayayım. Doların artışı kripto paralar gibi çok yüksek seviyelere çıkmadığından ötürü paranız muazzam şekilde katlanmaz. Örneğin 10000Tl paranız varsa dolar %10 artıp 10.5 seviyelerine geldiğinde dahi sizin paranız yalnızca 11.000Tl olacak ki kurun artmasından kaynaklı ürünlerin fiyatlarının artışları %30 seviyelerinde olacağı için pek bir kazancınız olmayacak. Üstelik düşme riski de cabası.
tamamda 1000 tl kolaymı kazanılıyor?Bence zaten almak istiyorsunuz ve birilerinin içinizi rahatlatması için konu açtınız; fakat yine de şöyle açıklayayım. Doların artışı kripto paralar gibi çok yüksek seviyelere çıkmadığından ötürü paranız muazzam şekilde katlanmaz. Örneğin 10000Tl paranız varsa dolar %10 artıp 10.5 seviyelerine geldiğinde dahi sizin paranız yalnızca 11.000Tl olacak ki kurun artmasından kaynaklı ürünlerin fiyatlarının artışları %30 seviyelerinde olacağı için pek bir kazancınız olmayacak. Üstelik düşme riski de cabası.
Yalnızca demek istediğim şu anda dolar 9.60Tl ve sizin paranız 10.000TL olarak düşünelim ve gelecekte almak istediğiniz ürün 15.000Tl olsun. Dolar %10 artış göstererek 10.50 seviyesine ulaştığında sizin paranız 11.000TL oluyor; ancak alacağınız 15.000TL ürün en az %20-%30 seviyesinde zamlanarak 18.000-19.500TL civarlarında bir fiyata ulaşıyor.tamamda 1000 TL kolaymı kazanılıyor?
dolar yatırım sayılmaz bana göre sadece paranın değerini koruyabilir yatırım denilen şey faiz borsa bitcoin bono tahvil gibi şeylerdir bana göre ve söylediklerimin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildirBirikmiş bi miktar param var ve boşta durmasını istemiyorum sizce dolara yartırım yapılır mı??
%50 artarsa zaten kazandığın paranın önemi kalmaz, açlıktan ölürüz bu gidişle...1 yılda maksimum %50 artar o da belki. Onun yerine o parayı BTC ile 1 haftada kazanabilirsin.
YTD