SELAM DOSTLAR BEN DOLARA YATIRIM YAPTIM DOLAR DÜŞTÜ İNŞALLAH GERİ REKOR KIRAR YÜKSELİR
Buraya neden yazıyorsun. Amerika Merkez Bankası başkanı bu forumda mıydı yoksa?SELAM DOSTLAR BEN DOLARA YATIRIM YAPTIM DOLAR DÜŞTÜ İNŞALLAH GERİ REKOR KIRAR YÜKSELİR
ne yükselir senin kazancı için pc hayalleri mi gitsinSELAM DOSTLAR BEN DOLARA YATIRIM YAPTIM DOLAR DÜŞTÜ İNŞALLAH GERİ REKOR KIRAR YÜKSELİR
Sen doların yatırım olduğunu zanneden zavallılardansın.Dolar paranın olduğu yerde kalmasını sağlar.İyi olmuş inşallah daha çok düşer.SELAM DOSTLAR BEN DOLARA YATIRIM YAPTIM DOLAR DÜŞTÜ İNŞALLAH GERİ REKOR KIRAR YÜKSELİR
Dolar düşmez zaten TL değer kazanır cahilliğini bu kadar belli etme bıktık sen ve senin gibilerdenSELAM DOSTLAR BEN DOLARA YATIRIM YAPTIM DOLAR DÜŞTÜ İNŞALLAH GERİ REKOR KIRAR YÜKSELİR
Çok Kar ettimSen doların yatırım olduğunu zanneden zavallılardansın.Dolar paranın olduğu yerde kalmasını sağlar.İyi olmuş inşallah daha çok düşer.
Zavallı olduğum için kar ettimSen doların yatırım olduğunu zanneden zavallılardansın.Dolar paranın olduğu yerde kalmasını sağlar.İyi olmuş inşallah daha çok düşer.