Neler Yeni

Yatırım Yaptım Bakiyem Eksiye Düştü, Sebebi Nedir?

1905

80+ Silver
hocam 6klık almadım bile siz düşünün dolar alım satım farkı 1.7 TL şuan dün 1 TL bile değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kapalı çarşıdan fln alsam yine çok fark olmayacaktı onlarda yine alıyor biraz, diğer yerlere de güvenmiyorum bizim semt üç kağıtçı
bana bir silah ver banka soyayım
bana bir banka ver dünyayı soyayım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
haftasonu ve mesai saatleri dışında sakın alma ozaman daha çok zarara girersin. Senin gene miktar düşük ben 6 ay önce 60.000tl ile bu hayatı yaptım :)
aynn hocam 1.5klık aldım doalrı 130 -180 arası bi şey kesti D: seçimden sonra artacak dediler gaza getirdiler :D

bana bir silah ver banka soyayım
bana bir banka ver dünyayı soyayım.
:kekw:

HDogus

80+ Bronze
hocam kapalı çarşıdan fln alsam yine çok fark olmayacaktı onlarda yine alıyor biraz, diğer yerlere de güvenmiyorum bizim semt üç kağıtçı
kapalı çarşıda kendi içinde bile fiyat farkı olur hocam. Bozdurmak istersen öğleye doğru satın almak istersen ikindiye doğru almak bana en mantıklı geleni.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
kapalı çarşıda kendi içinde bile fiyat farkı olur hocam. Bozdurmak istersen öğleye doğru satın almak istersen ikindiye doğru almak bana en mantıklı geleni.
hocam saat olayını bilmiyordum çok keriz moment oldu benim için, umarım iş bankası kredi notumu yükseltir bu enayiliğim için

HDogus

80+ Bronze
aynn hocam 1.5klık aldım doalrı 130 -180 arası bi şey kesti D: seçimden sonra artacak dediler gaza getirdiler :D

Hocam benim kardan ettiğim zararların haddi hesabı yok. Geçen senelerde yüklü miktarda dolar yaptım ulan sonra ne göreyim 13 den aldığım dolar 20 küsürlere uçtu pat sonra bi dolar endeksli tl mevduat geldi 13 den zar zor o telaşla bozdurduk aile baskısı olmasa imkanı yok bozdurmazdım :ROFLMAO: Bide ben nakit tutuyordum elimde saatte akşam suları olduğu için bozduracak yerde yoktu elimizde patladı

hocam saat olayını bilmiyordum çok keriz moment oldu benim için, umarım iş bankası kredi notumu yükseltir bu enayiliğim için
bu işler hep tecrübe hocam ilerde büyük yatırımlarda size yol gösterir o yüzden üzülmeye hiç gerek yok.

ahmetbirs

80+ Bronze

kur korumalı tl mevduat falan düşünmedin mi süper olmasa bile oda bi seçenek

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
kur korumalı TL mevduat falan düşünmedin mi süper olmasa bile oda bi seçenek
hocam hiç bilmiyorum o nedir?

Hocam benim kardan ettiğim zararların haddi hesabı yok. Geçen senelerde yüklü miktarda dolar yaptım ulan sonra ne göreyim 13 den aldığım dolar 20 küsürlere uçtu pat sonra bi dolar endeksli TL mevduat geldi 13 den zar zor o telaşla bozdurduk aile baskısı olmasa imkanı yok bozdurmazdım :ROFLMAO: Bide ben nakit tutuyordum elimde saatte akşam suları olduğu için bozduracak yerde yoktu elimizde patladı

bu işler hep tecrübe hocam ilerde büyük yatırımlarda size yol gösterir o yüzden üzülmeye hiç gerek yok.
Umarım yol gösterir hocam hisse aldık o da patladı sağlık olsun taş yerim artık yanında yağmur suyu

HDogus

80+ Bronze
hocam hiç bilmiyorum o nedir?

Umarım yol gösterir hocam hisse aldık o da patladı sağlık olsun taş yerim artık yanında yağmur suyu
Bu hisseden zengin olan görmedim ama güzel kar edenler çok gördüm o kısma hiç bulaşmadım hocam. Galiba iyi araştırmak ve biraz öngörülü olmak şart

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Bu hisseden zengin olan görmedim ama güzel kar edenler çok gördüm o kısma hiç bulaşmadım hocam. Galiba iyi araştırmak ve biraz öngörülü olmak şart
hocm halka arzı çok önerdiler diye oradan aldım döner parası çıkan satıyor hissesi şaka gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,477
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom