kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Merkez bankası enflasyonda düşüş dolarda yükseliş beklediklerini açıkladı.Ne düşünüyorsunuz?
Sanki enflasyon doğru verilerle açıklanıyor. Söylenenden en az %20 daha fazladır NET.Merkez bankası enflasyonda düşüş dolarda yükseliş beklediklerini açıkladı.Ne düşünüyorsunuz?
Maalesef öyle bi durumudayızki söylenilen hiçbirşeye inanasımız gelmiyorSanki enflasyon doğru verilerle açıklanıyor. Söylenenden en az %20 daha fazladır NET.
Evet dolar son birkaç yıldır durmadan yükseliyor bu yükseliş nereye kadar anlam veremiyorum insanların yaşam standartlarını çok olumsuz etkiliyor bu durumDolar tekrar 7TL civarına çıkacaktır sene sonuna doğru bence. Radikal bir değişim olmadığı sürece doların gerçekten düşmesinin imkanı yok, radikal bir değişim de olmayacağına göre doların da düşme ihtimali bence yok. 2016 dan beri farklı olarak ne yapıyoruz, ki dolar artışı bırakıp düşmeye başlasın.
Dediğin gibi %20 daha fazla olsaydı yaşamımızı sürdüremezdik. Zaten açıklanan rakamlar bir hayli fazla. Benim de inanasım gelmiyor ama bu kadar fark olması imkansız.Sanki enflasyon doğru verilerle açıklanıyor. Söylenenden en az %20 daha fazladır NET.
Sebze meyvelerde ki fiyat değişimlerini bir takip et o zaman . Muz 19 TL . Ama enflasyona yansımasın diye fiyatı düşünce hesaplama yapıyorlar . Domates bakıyosun 9 TL yarın 1 hafta sonra bakıyosun 3 TL ama ortalaması yerine 3 TL olarak alıyorlar . Böyle alınca enflasyon düşük gözüküyor.Dediğin gibi %20 daha fazla olsaydı yaşamımızı sürdüremezdik. Zaten açıklanan rakamlar bir hayli fazla. Benim de inanasım gelmiyor ama bu kadar fark olması imkansız.
Gidip çekirdek alalım dedik kilosu 30 TL olmuş, kuruyemişlerin hepsine neredeyse %15-20 zam gelmiş yuh.Sebze meyvelerde ki fiyat değişimlerini bir takip et o zaman . Muz 19 TL . Ama enflasyona yansımasın diye fiyatı düşünce hesaplama yapıyorlar . Domates bakıyosun 9 TL yarın 1 hafta sonra bakıyosun 3 TL ama ortalaması yerine 3 TL olarak alıyorlar . Böyle alınca enflasyon düşük gözüküyor.
Hedef 2023 beklemede kalın süper güç olucazMerkez bankası enflasyonda düşüş dolarda yükseliş beklediklerini açıkladı.Ne düşünüyorsunuz?
Dolar 10 lira olacak hop reis bi sıfır atacak dolar olacak 1 lira trump şaşkın şaşkın kalacak.Hedef 2023 beklemede kalın süper güç olucaz