Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
yakında s**ma vergisi gelcekBüyük baş otlatma vergisi var
Artık otlayıp kaçmak yok, hesap ödeyecekler
Kırklareli Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, köylünün ortak kullanım alanı olan mera, kışlak ve yaylaklarda hayvan otlatanlardan hayvan başına para alınacağını duyurdu.www.yenicaggazetesi.com.tr
Büyük baş otlatma vergisi var
Kırklareli Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, köylünün ortak kullanım alanı olan mera, kışlak ve yaylaklarda hayvan otlatanlardan hayvan başına para alınacağını duyurdu.www.yenicaggazetesi.com.tr
Bu olay geldikten sonra zaten sütlere iyice zam gelmeye başladı 3 tl olan süt 5 tl oldu bi andaBüyük baş otlatma vergisi var
Her nekadarda ülkemiz askeri olarak iyi yönetilsede ekonomiye el atmları lazım acilenHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün akşam katıldığı televizyon programında sorulara yanıt verdi. Albayrak, 'Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?' sorusunu "Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var? Dolarla bir işiniz var mı?" diyerek yanıtladı. Bakan, 1 milyon yazılımcı projesinde 300 bine yakın CV doldurulduğunu söylerken, "Gençlere güzel mesaj vereceğim. Çokomelli mesaj vereceğim. Ben çocukluğumda en çok Çokomel ve Eti Puf'u severdim. Çok güzel mesaj vereceğim. 300 bini bulmuş. Herhalde RTÜK ceza kesmez" ifadelerini kullandı.
bakanımız eti pufu severmiş ne gerek var dolara
siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
konu açıldıysa görmedim lütfen link atın oraya geçelim linçlemeyin
he suriyede askerlerimiz şehit olurken burda suriler nargile içiyo nasıl askeri olarak iyi?Her nekadarda ülkemiz askeri olarak iyi yönetilsede ekonomiye el atmları lazım acilen
Bitcoinde aynı şekilde10 yıl önce ailem tüm parayı dolara yatırsa şuan milyonerdim
Elektrik üretimi yüzde 51 civarını üretiriyoruz onları da doğuda ki kaçak çekenler tüketiyor onların parasını da faturalı elektrik kullanlar ödüyorplan iptal arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece PC aprçasıda ddeğil elektrik su doğalgaz hepsi dolar la
(!)olsun kardeş ülke !