https://donanimarsivi.com/forum/konu/euro-fueze-gibi-ucuyor.111086/page-24#post-1044441 benim electrix mesajıma bak 2.71 di 2.72 olmuş :/yarım dolar 3 TL sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660s 1600 çokomel
arkadaşlar onların doları varsa bizim Allahımız var 2023 çokommelli o yüzden sakin kalın ilk seçimde el sallıyacağızHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün akşam katıldığı televizyon programında sorulara yanıt verdi. Albayrak, 'Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?' sorusunu "Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var? Dolarla bir işiniz var mı?" diyerek yanıtladı. Bakan, 1 milyon yazılımcı projesinde 300 bine yakın CV doldurulduğunu söylerken, "Gençlere güzel mesaj vereceğim. Çokomelli mesaj vereceğim. Ben çocukluğumda en çok Çokomel ve Eti Puf'u severdim. Çok güzel mesaj vereceğim. 300 bini bulmuş. Herhalde RTÜK ceza kesmez" ifadelerini kullandı.
bakanımız eti pufu severmiş ne gerek var dolara
siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
konu açıldıysa görmedim lütfen link atın oraya geçelim linçlemeyin
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün akşam katıldığı televizyon programında sorulara yanıt verdi. Albayrak, 'Dolar yükselince endişelenmeli miyiz?' sorusunu "Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz mu var? Dolarla bir işiniz var mı?" diyerek yanıtladı. Bakan, 1 milyon yazılımcı projesinde 300 bine yakın CV doldurulduğunu söylerken, "Gençlere güzel mesaj vereceğim. Çokomelli mesaj vereceğim. Ben çocukluğumda en çok Çokomel ve Eti Puf'u severdim. Çok güzel mesaj vereceğim. 300 bini bulmuş. Herhalde RTÜK ceza kesmez" ifadelerini kullandı.
bakanımız eti pufu severmiş ne gerek var dolara
siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
konu açıldıysa görmedim lütfen link atın oraya geçelim linçlemeyin