DOLBY ACCESS BENZERİ

Huseyinkk

80+
Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)

Çüş demek istiyorum bu ne böyle 40-50 TL gibi birşeye almıştım şaşırdım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah yeni mi yükselttiler yav 40 liraydı o? Emin misiniz?
bende inanamadım indirip baktım gerçekten 600 olmuş

Ekler

• 1750855620148.webp
    1750855620148.webp
    1.8 KB · Hit: 68
Çüş demek istiyorum bu ne böyle 40-50 TL gibi birşeye almıştım şaşırdım valla

bende inanamadım indirip baktım gerçekten 600 olmuş
Valla ben de bu forumda duydum dolby i. Dedim bu 40 liraya kalmaz bunu yarın öbür gün güncellerler ya da abonelik sistemi yaparlar alayım kenarda dursun dedim iyi ki demişim :D

PC değiştirince falan tekrar kullanabiliyoz mu acaba microsoft hesabına bağlı sanırım

forumda 60 70 TL diyorlardı dedim alim indirdim 600 olmuş

Öncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
aynen bende alcaktım 600 tl olmuş cloud 3 wireless var bendede yeni aldım ama normal sesi bana düşük geliyor uzun zamandır kullandığım program var fxsound ben şimdilik bunu kullanıyorum denersiniz

Ben de Cloud 3 kullanıyorum ve Dolby Access'i 32 liraya almıştım. Ngenuity yazılımı üzerinden de eq ayarı yapabilirsiniz. Birkaç kişi EqualizerAPO programını öneriyordu.

aynen bende alcaktım 600 tl olmuş cloud 3 wireless var bendede yeni aldım ama normal sesi bana düşük geliyor uzun zamandır kullandığım program var fxsound ben şimdilik bunu kullanıyorum denersiniz
Ayarlarınız neler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri