buldunuzmu hocamÖncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
600 derken?Öncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
Allah Allah yeni mi yükselttiler yav 40 liraydı o? Emin misiniz?Öncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
bende inanamadım indirip baktım gerçekten 600 olmuşAllah Allah yeni mi yükselttiler yav 40 liraydı o? Emin misiniz?
Valla ben de bu forumda duydum dolby i. Dedim bu 40 liraya kalmaz bunu yarın öbür gün güncellerler ya da abonelik sistemi yaparlar alayım kenarda dursun dedim iyi ki demişimÇüş demek istiyorum bu ne böyle 40-50 TL gibi birşeye almıştım şaşırdım valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende inanamadım indirip baktım gerçekten 600 olmuş
aynen bende alcaktım 600 tl olmuş cloud 3 wireless var bendede yeni aldım ama normal sesi bana düşük geliyor uzun zamandır kullandığım program var fxsound ben şimdilik bunu kullanıyorum denersinizÖncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
DTS Sound Unbound.Öncelikle merhaba dolby 600 tl olduğu için benzeri uygulama arıyorum yardımcı olurmusunuz ? (HYPER X CLOUD 3)
Ayarlarınız neleraynen bende alcaktım 600 tl olmuş cloud 3 wireless var bendede yeni aldım ama normal sesi bana düşük geliyor uzun zamandır kullandığım program var fxsound ben şimdilik bunu kullanıyorum denersiniz
9 6 3 0 1 1 -1 3 4 5 bu eq ayarıAyarlarınız neler
40 tl geçen seneymişlAllah Allah yeni mi yükselttiler yav 40 liraydı o? Emin misiniz?