dolby atmos ücret

koxa

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar merhaba ben incehesap gaming gecesinden asus tuf h5 aldığımı sanıyordum fakat asus tuf h5 lite almışım işin kötü tarafı ise bu kulaklıkta ses kartı yokmuş şimdi ben dolby atmos alsam 7.1 olur mu ? ve ücreti ömür boyu için mi 42,50₺ cevaplarsanız sevinirim .

Eğer kulaklığınızda sanal veya gerçek 7.1 desteği yok ise Dolby fayfa etmez, Dolby sizin kulaklığınıza giden ses kalitesini bir nebze arttırabilir.

Eğer kulaklığınızda sanal veya gerçek 7.1 desteği yok ise Dolby fayfa etmez, Dolby sizin kulaklığınıza giden ses kalitesini bir nebze arttırabilir.
Hayır. Sanal 7.1 ile gerçek 7.1 tamamen aynı kalite.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar merhaba ben incehesap gaming gecesinden Asus tuf h5 aldığımı sanıyordum fakat Asus tuf h5 lite almışım işin kötü tarafı ise bu kulaklıkta ses kartı yokmuş şimdi ben dolby atmos alsam 7.1 olur mu ? ve ücreti ömür boyu için mi 42,50₺ cevaplarsanız sevinirim .
Razer Surround kur Atmos yerine bedava çünkü.

yani 7.1 desteği var mı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki ?

Kulaklığında 7.1 desteği yok ise nasıl alacak 7.1? Açıklayabilir misiniz?
Bas baya. 7.1 ve 5.1 ses gecikmesi mesafesi gibi tekniklerden yararlanır. Sanal 7.1 falan da bunu Stereo ya uyarlar. Bende 40TL lik Rampage SN R9 var ve Razer Surround da 7.1 alıyorum. Aynı bu Dolby Digital ı falan PCM e convert etmek.

Bas baya. 7.1 ve 5.1 ses gecikmesi mesafesi gibi tekniklerden yararlanır. Sanal 7.1 falan da bunu Stereo ya uyarlar. Bende 40TL lik Rampage SN R9 var ve Razer Surround da 7.1 alıyorum. Aynı bu Dolby Digital ı falan PCM e convert etmek.
dostum razer programınım activation kodunu nerden bulcam acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri