Kazanın fotoğrafını atın , alınmayacak araç yoktur her malın alıcısı vardır fakat tabii ki fiyatına bağlı. Kaza'da motor ve şanzıman tarafına çok bir şey olmadıysa alınabilir yani çok iç kısma girmediyse. Birde bazen sigorta kabartıyor fiyatı , kaza fotoğrafı ve fiyat paylaşın.Egea alacağız araçta dolu hasarı varmış yetkili serviste düzeltilmiş+ön cam değişmiş araç hatasız boyasız fakat hasar kaydı 87688 tl sizce bu hasar kaydı normal mi ve dolu hasarı görmüş araç alınır mı
araçta kaza yok hatasız boyasız sadece dolu hasarından hasar kaydı var kaskodan yapılmışKazanın fotoğrafını atın , alınmayacak araç yoktur her malın alıcısı vardır fakat tabii ki fiyatına bağlı. Kaza'da motor ve şanzıman tarafına çok bir şey olmadıysa alınabilir yani çok iç kısma girmediyse. Birde bazen sigorta kabartıyor fiyatı , kaza fotoğrafı ve fiyat paylaşın.
sordum fotoğrafları varmı diye cevap bekliyorum çok derin göçük vs yoksa alınır mıhasar sonrası fotoğraflar varsa sorun olmaz alırsanız da mutlaka fotoğrafları tutun
Pardon hocam yanlış anlamışım o zaman.araçta kaza yok hatasız boyasız sadece dolu hasarından hasar kaydı var kaskodan yapılmış
sen yine bir geçmişe bak taksi çıkması olupta km düşürülme ihtimali var hasar kaydının yılına bak o önemlifiyatı emsalllerine göre gayet uygun 2020 model 115.000 km de
hasar kaydı 2024 7.aya aitsen yine bir geçmişe bak taksi çıkması olupta km düşürülme ihtimali var hasar kaydının yılına bak o önemli
7. ay temmuz. temmuzda dolu nerede var bir sorun. araç kuzey kutbundan mı geliyorhasar kaydı 2024 7.aya ait
internetten araştırırsanız o gün ankarada büyük bir dolu yağışı olmuş araç o zaman oradamıydı tam bilmiyorum ama yaz olmasına rağmen dolu yağışı olabiliyor7. ay temmuz. temmuzda dolu nerede var bir sorun. araç kuzey kutbundan mı geliyor
aynı haber çorum içinde gördüm yani o gün türkiyenin birkaç yerinde yağmış7. ay temmuz. temmuzda dolu nerede var bir sorun. araç kuzey kutbundan mı geliyor