Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Hesap paylaşımından nasıl ban yedi? Sattıktan sonrası seni bağlamaz.
Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.Sen hesabı düzgün sattın, banlattıysa onun sorunu. Tüm platformlardan engelle yoluna bak. Muhabbete bile girme.
Seni bağlamaz.Hesaba başkası giriyomuş. Bende anlamadım. Arkadaşına da vermiş. Güvenlik amaçlı ban yedi sanırım bakamıyorum
Hocam şikayet et aynen. Telefon numarası herkesin var napalım, panel diye bir şey var maalesef.Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.
hocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekkiTelefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.
Bana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyomHocam şikayet et aynen. Telefon numarası herkesin var napalım, panel diye bir şey var maalesef.
İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcakhocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekki
hocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsinBana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcak
Hocam o şey yapar başka bir şey yapar anlamında. Yani yaşım küçük olsa beni kandıracak. Açılır zaten ban. Bu ban kalksada iade istiyohocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada süpercell ile görüş hesabım çalındı diye hesabı geri al adama geri ver ama kim uğraşır bununla