Neler Yeni

Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sen hesabı düzgün sattın, banlattıysa onun sorunu. Tüm platformlardan engelle yoluna bak. Muhabbete bile girme.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen hesabı düzgün sattın, banlattıysa onun sorunu. Tüm platformlardan engelle yoluna bak. Muhabbete bile girme.
Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.
Hocam şikayet et aynen. Telefon numarası herkesin var napalım, panel diye bir şey var maalesef.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekki

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şikayet et aynen. Telefon numarası herkesin var napalım, panel diye bir şey var maalesef.
Bana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekki
İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcak

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Bana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyom

İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcak
hocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsin

yada süpercell ile görüş hesabım çalındı diye hesabı geri al adama geri ver ama kim uğraşır bununla

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsin

yada süpercell ile görüş hesabım çalındı diye hesabı geri al adama geri ver ama kim uğraşır bununla
Hocam o şey yapar başka bir şey yapar anlamında. Yani yaşım küçük olsa beni kandıracak. Açılır zaten ban. Bu ban kalksada iade istiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,440
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom