O Malum Fotoğraf1200₺ işlemci fanı beleşe getirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bi de beyler ben parayı paparaya çektim. Ve açıklamasız gönderdi parayı
Aga çocuk ibana açıklamasız attı. Enayi mi sence bi de iade istiyo
O Durma Gelirsen Forumdaki Adanalıları ToplaNeyse ben gelişmeler oldukça yazarım buraya haberdar ederim sizi
Bu adam iade diyo iade etmezsen diyor ki şikayet ederim diyor. İnternet bakınca da dolandırırsan adamı para geri çekilebilirmiş. Ama adam alırken herhangi bir sözleşme yok kafam karıştı. Bir de o ban önemli bir ban değil geri açılır. Hesap paylaşımdan ban yedi.Aga sen konuyu ilk açtığında da parayı geri çekebilir mi gibi endişelerin vardı. Şuan da bu konu da hesabı geri çekmekten falan söz ediyorsun hiç güven vermeyen bir tavrın var. Bence hesabı sen banlattın desteğe yazdın geri almaya çalışırken hesaptan da oldunuz...
Hesabı Geri Al Parasınıda Verme .Aga sen konuyu ilk açtığında da parayı geri çekebilir mi gibi endişelerin vardı. Şuan da bu konu da hesabı geri çekmekten falan söz ediyorsun hiç güven vermeyen bir tavrın var. Bence hesabı sen banlattın desteğe yazdın geri almaya çalışırken hesaptan da oldunuz...
O Zaman Hesap Senden Kopmuş Zaten , Senlik Bir Durum Söz Konusu Değil .Hesaba erişemiyorum
Y-apmanı , T-avsiye , E-tmemYatırım Tavsiyesi Edilir