Neler Yeni

Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

yenigeldim

80+ Silver
Param var. Adam nasıl banlatabilir ki? Hesap benim üstüme. Tüm bilgileri bende
Hesap alım satımı yasak değil mi? Sen çalındı diyeceksin şu tarihte desteğe ticket açacaksın. Adam da karşı ticket açacak ben bu tarihte hesabı satın aldım çalınma yok diye. Dekont konuşmaları vs atacak. Hesap alım satımından ban yiyeceksin. Geri alacaksan adamı ikna et. Kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok. Hesap adamın senin yaptığın kabul etmediği için ondan çalmak.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hesap alım satımı yasak değil mi? Sen çalındı diyeceksin şu tarihte desteğe ticket açacaksın. Adam da karşı ticket açacak ben bu tarihte hesabı satın aldım çalınma yok diye. Dekont konuşmaları vs atacak. Hesap alım satımından ban yiyeceksin.
Açıklamasız attı parayı. Ben parasını atacağım zaten.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

pc ustasi1

80+ Silver
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Olm altı üstü bi hesap la tekrar kasarsın kasma bu kadar

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
bu vereceğin karar ilerde seni bulur. insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler.. hakkaniyet neyse o ne bir adım fazla ne bir adım eksik.. yapma.. yakışmaz.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
karakterin müsade ediyorsa yapablirsin sana kalmış

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren Ergün
Adamın izni olmadan bir anda desteğe yazıp alırsan bu gasp olur, yakışmaz parasını versen bile.
Fiyatta anlaşıp hesabı geri alabilirsin. Ya da başka bir hesabı satın alabilirsin.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya bu adam bana yazıp yazıp duruyor. Hesaba biri giriyor diyor. Ben girmiyorum. Kupa falan düşmüş diyor. Hesabı kitleyip alsam mı? Fark etmez sonuçta.

hpxtech

80+
Hocam hesabınızı sattığınız yerden yeni bir hesap satın alıp o hesapla oynayabilirsiniz tabi güvenli bir yerse

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Ya bu adam bana yazıp yazıp duruyor. Hesaba biri giriyor diyor. Ben girmiyorum. Kupa falan düşmüş diyor. Hesabı kitleyip alsam mı? Fark etmez sonuçta.
büyük ihtimal para almak için diyor eminseniz sadece ona verdiğinize al hesabı zaten bulamaz oda yalanının bedelini ödemiş olur

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Kutlu
Bir mobil oyun için adamlıktan vazgeçmeye gerek yok oyun birgün kapatılacak yada unutulacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom