Realhas the Great
80+ Gold
Hesabı kitle
Hesap alım satımı yasak değil mi? Sen çalındı diyeceksin şu tarihte desteğe ticket açacaksın. Adam da karşı ticket açacak ben bu tarihte hesabı satın aldım çalınma yok diye. Dekont konuşmaları vs atacak. Hesap alım satımından ban yiyeceksin. Geri alacaksan adamı ikna et. Kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok. Hesap adamın senin yaptığın kabul etmediği için ondan çalmak.Param var. Adam nasıl banlatabilir ki? Hesap benim üstüme. Tüm bilgileri bende
Açıklamasız attı parayı. Ben parasını atacağım zaten.Hesap alım satımı yasak değil mi? Sen çalındı diyeceksin şu tarihte desteğe ticket açacaksın. Adam da karşı ticket açacak ben bu tarihte hesabı satın aldım çalınma yok diye. Dekont konuşmaları vs atacak. Hesap alım satımından ban yiyeceksin.
Aranızda sohbet de mi yok. Adam kabul ederse geri çevirin. Etmezse yapacak bir şey yok.Açıklamasız attı parayı. Ben parasını atacağım zaten.
Olm altı üstü bi hesap la tekrar kasarsın kasma bu kadarBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
bu vereceğin karar ilerde seni bulur. insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş derler.. hakkaniyet neyse o ne bir adım fazla ne bir adım eksik.. yapma.. yakışmaz.Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
karakterin müsade ediyorsa yapablirsin sana kalmışBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Hocam hesabınızı sattığınız yerden yeni bir hesap satın alıp o hesapla oynayabilirsiniz tabi güvenli bir yerseBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
büyük ihtimal para almak için diyor eminseniz sadece ona verdiğinize al hesabı zaten bulamaz oda yalanının bedelini ödemiş olurYa bu adam bana yazıp yazıp duruyor. Hesaba biri giriyor diyor. Ben girmiyorum. Kupa falan düşmüş diyor. Hesabı kitleyip alsam mı? Fark etmez sonuçta.
Bir mobil oyun için adamlıktan vazgeçmeye gerek yok oyun birgün kapatılacak yada unutulacakBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.