kırmızışarapp
80+ Silver
Hesabın nicki neydi dostum?
Neden sordun?Hesabın nicki neydi dostum?
Sadece adama verdim ve bende de sadece kendi cihazlarımda vardı. Başka bir cihazda yoktu. Yazıp yazıp duruyor dövcem çocuğubüyük ihtimal para almak için diyor eminseniz sadece ona verdiğinize al hesabı zaten bulamaz oda yalanının bedelini ödemiş olur
Hiiiç öylesine nasıl bir hesap diye bakacaktım.Neden sordun?
para istediği zaman eğer yakın değilse hesabı çek çünkü bir yalan söyleyen 2. yide söylerNeden sordun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece adama verdim ve bende de sadece kendi cihazlarımda vardı. Başka bir cihazda yoktu. Yazıp yazıp duruyor dövcem çocuğu
Emek var. Paranın önemli olmadığını anladım. O kadar vaktimi verdim. Şimdi para aldım ama oynadığım zamanı alamadım.Hiiiç öylesine nasıl bir hesap diye bakacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden bu kadar umursuyorsun merak ettim
Kanka sen hesabı nasıl sattın bunların alıcısı olmaz geneldeEmek var. Paranın önemli olmadığını anladım. O kadar vaktimi verdim. Şimdi para aldım ama oynadığım zamanı alamadım.
Ne bs hesabın varmış la 1 haftadır bahsediyonBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Şerefsizliğin en dibini yapmış olursunBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Almayacağım. Sadece almayı düşündüm ama kendime yakıştıramadım. Ders aldım.yazdıklarından belli sen o hesabı eninde sonunda alacaksın bahane arıyorsun ama bence yapma her olaydan bir ders almak lazım. değerler paradan önemlidir gibi
1200 satmıştın galiba o fiyata sende başka hesap alsanaBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.