Neler Yeni

Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

kırmızışarapp

80+ Silver
Hesabın nicki neydi dostum?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

kırmızışarapp

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Neden sordun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece adama verdim ve bende de sadece kendi cihazlarımda vardı. Başka bir cihazda yoktu. Yazıp yazıp duruyor dövcem çocuğu
para istediği zaman eğer yakın değilse hesabı çek çünkü bir yalan söyleyen 2. yide söyler

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiiiç öylesine nasıl bir hesap diye bakacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden bu kadar umursuyorsun merak ettim
Emek var. Paranın önemli olmadığını anladım. O kadar vaktimi verdim. Şimdi para aldım ama oynadığım zamanı alamadım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kaptan7

80+
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Ne bs hesabın varmış la 1 haftadır bahsediyon

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
Şerefsizliğin en dibini yapmış olursun

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
yazdıklarından belli sen o hesabı eninde sonunda alacaksın bahane arıyorsun ama bence yapma her olaydan bir ders almak lazım. değerler paradan önemlidir gibi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yazdıklarından belli sen o hesabı eninde sonunda alacaksın bahane arıyorsun ama bence yapma her olaydan bir ders almak lazım. değerler paradan önemlidir gibi
Almayacağım. Sadece almayı düşündüm ama kendime yakıştıramadım. Ders aldım.

Kaptan7

80+
1200 satmıştın galiba o fiyata sende başka hesap alsana

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252