Neler Yeni

Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Adam bana diyodu zaten. Hesaba başkası giriyor diye. Patlamış.
O da onun sorunu engelle geç ne uğraşıyorsun. Bilgilerini hatırlıyorsan desteğe yaz de hesabım çalındı açtırmayı dene.

TİTAN.

80+ Platinum
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
*Güncellendi*
Bu enayi adam banlatmış hesabı. Parayı geri istiyor. Vermeli miyim?
@Realhas the Great @kanon @dutemo @Perma Yİyecek Birisi @Ciri çok da fazla etiket atmayayım herkese gören görür. Ne yapayım?
Tabikide parayı geri vermemelisin
Hesabıda onda bırakmalısın giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir işte o kadar

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
*Güncellendi*
@Realhas the Great @kanon @dutemo @Perma Yİyecek Birisi @Ciri çok da fazla etiket atmayayım herkese gören görür. Ne yapayım?
ben bu etiketi gormemisim kardes kusura bakma para falan verme sakin o da birine satmistir hesaba cok yerden giris yapilinca supercell banliyor. rahatta kal.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben bu etiketi gormemisim kardes kusura bakma para falan verme sakin o da birine satmistir hesaba cok yerden giris yapilinca supercell banliyor. rahatta kal.
Yeni attım etiket zaten ne kusuru hocam ♥️
Eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bi de şey diyor: ben para yatırdım para ver, diyor. Selametle git diyim mi ben buna

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Knk parayi sakin geri verme. Artik adamin sorunu o engelle gec.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
vicdan falan boşver hesabı çek takma kafana satın almakta yasak zaten kendi hatası.
burada negatif cevap veren herkes yaşadığını yaşayıp evet veya hayır demiyor.
Senin gibi. İçinde adamlık olmayanlar bu dediğini yapar sizin gibi kansız lar yüzündem kimse bir şey yapamıyor ztn

*Güncellendi*
Adama durumu izah ettiysen fazla veririm bana ver dediysen oda kabul etmesiyle elinden başka bir şey gelmez bence oyun için geri çekme büyük kul hakkı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senin gibi. İçinde adamlık olmayanlar bu dediğini yapar sizin gibi kansız lar yüzündem kimse bir şey yapamıyor ztn

Adama durumu izah ettiysen fazla veririm bana ver dediysen oda kabul etmesiyle elinden başka bir şey gelmez bence oyun için geri çekme büyük kul hakkı
Güncellendi konu

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342