O da onun sorunu engelle geç ne uğraşıyorsun. Bilgilerini hatırlıyorsan desteğe yaz de hesabım çalındı açtırmayı dene.Adam bana diyodu zaten. Hesaba başkası giriyor diye. Patlamış.
Tabikide parayı geri vermemelisinBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
*Güncellendi*
Bu enayi adam banlatmış hesabı. Parayı geri istiyor. Vermeli miyim?
@Realhas the Great @kanon @dutemo @Perma Yİyecek Birisi @Ciri çok da fazla etiket atmayayım herkese gören görür. Ne yapayım?
ben bu etiketi gormemisim kardes kusura bakma para falan verme sakin o da birine satmistir hesaba cok yerden giris yapilinca supercell banliyor. rahatta kal.Bilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
*Güncellendi*
@Realhas the Great @kanon @dutemo @Perma Yİyecek Birisi @Ciri çok da fazla etiket atmayayım herkese gören görür. Ne yapayım?
Yeni attım etiket zaten ne kusuru hocamben bu etiketi gormemisim kardes kusura bakma para falan verme sakin o da birine satmistir hesaba cok yerden giris yapilinca supercell banliyor. rahatta kal.
Hocam bi de şey diyor: ben para yatırdım para ver, diyor. Selametle git diyim mi ben bunaben bu etiketi gormemisim kardes kusura bakma para falan verme sakin o da birine satmistir hesaba cok yerden giris yapilinca supercell banliyor. rahatta kal.
Okadar para ediyormuAnısı var eski hesabın. Pişman oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1200₺ ye sattım. 1250-1300₺ verebilirim.
EderOkadar para ediyorum
Ya bi de yasak değil mi zaten hesap satma? Ben niye buna para verim? Dolandırmış olmam heralde sonuçta yasak bir şey alıyorKnk parayi sakin geri verme. Artik adamin sorunu o engelle gec.
Senin gibi. İçinde adamlık olmayanlar bu dediğini yapar sizin gibi kansız lar yüzündem kimse bir şey yapamıyor ztnvicdan falan boşver hesabı çek takma kafana satın almakta yasak zaten kendi hatası.
burada negatif cevap veren herkes yaşadığını yaşayıp evet veya hayır demiyor.
Adama durumu izah ettiysen fazla veririm bana ver dediysen oda kabul etmesiyle elinden başka bir şey gelmez bence oyun için geri çekme büyük kul hakkıBilen bilir. Ben yakın zamanda Brawl Stars hesabımı sattım. Çok oynamasam da bende bir üzüntü oluştu. Supercell desteğe hesabım çalındı olarak şikayet edip alabilirim hesabı ama kendime yakıştıramıyorum. Adamdan istesem garip olur. Vermek istemiyor zaten. Ben hesabı kitleyip adama parasını geri atsam sonra hesabı geri alsam şerefsizlik mi yapmış olurum? Kafam karıştı.
*Güncellendi*
Satmasaydın yasaksa Adama bak hem satıyo hem yasak değil mi diyor Zorla sattırdılar sankiEder
Ya bi de yasak değil mi zaten hesap satma? Ben niye buna para verim? Dolandırmış olmam heralde sonuçta yasak bir şey alıyor
Güncellendi konuSenin gibi. İçinde adamlık olmayanlar bu dediğini yapar sizin gibi kansız lar yüzündem kimse bir şey yapamıyor ztn
Adama durumu izah ettiysen fazla veririm bana ver dediysen oda kabul etmesiyle elinden başka bir şey gelmez bence oyun için geri çekme büyük kul hakkı