rapor edebilirsin ihtiyarForumda açılmış en saçma konulardan biri olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca başlık sahibinin tamamen post kasma dusuncesinde olduğunuda düşünüyorum.Ben de
Kardeşim gereksiz demedim ayrıca forum kurallarına aykırı ufak tefek şeyler var ben şikayeti yaparım umarım kapatırlar ancak sanmıyorum.rapor edebilirsin ihtiyar
Mesaj otomatik birleştirildi:
gereksizse uyarı alır
gereksizse raporla geç sende mesaj ve reaksiyon kasmaya çalışıyorsun gibiAyrıca başlık sahibinin tamamen post kasma dusuncesinde olduğunuda düşünüyorum.
Kardeşim gereksiz demedim ayrıca forum kurallarına aykırı ufak tefek şeyler var ben şikayeti yaparım umarım kapatırlar ancak sanmıyorum.
Bu yorumun boş olduğunu düşünüyorum *ironidir*Ayrıca başlık sahibinin tamamen post kasma dusuncesinde olduğunuda düşünüyorum.
nE???Ayrıca başlık sahibinin tamamen post kasma dusuncesinde olduğunuda düşünüyorum.
İroni değil gerçekten boş.Bu yorumun boş olduğunu düşünüyorum *ironidir*
Aferin kardeşim. Başka çalıp çırpan kişiler de yazsın. Forumda 2.el ürün al-sat yaparken kime güveneceğimizi bilelim en azından.Bende instadan 3-5 hesap çalıyorum bu aralar oyun sarıyo hesap isteyen olursa forum özel indirimyle ucuza bırakabilirim
Ünlem koymadım esprisi kaçmasın diye ama ağlamışsınAferin kardeşim. Başka çalıp çırpan kişiler de yazsın. Forumda 2.el ürün al-sat yaparken kime güveneceğimizi bilelim en azından.
Anladım kardeşim ama sende beyin olmadığı için ünlemi sonradan koydun gibi. Yaptığım alıntıda ünlem koymamışsın çünkü. Kendini rezil etme istersen.Ünlem koymadım esprisi kaçmasın diye ama ağlamışsın
Aklımdan öyle bir düşünce geçti ama yaptım mı? Yapmadım. Şu anda hesabı istiyor muyum? İstemiyorum. Belki bilirsin arabanı satarsan üzüntü duyarsın. Satmış olsan da üzülürsün. Bende de ondan oldu. 3-4 gün sonra aklımdan çıktı ama önemsemiyorum. Burada olay çocuğunun beni panelle vs. ile tehdit etmesi.Şimdi konu açılmış uzamış gitmiş. Herkes düşüncelerini fikirlerini söylemiş. Bende bir iki kelam etmek istiyorum. Öncelikle böyle bir konu açılmamış olması lazımdı. Bunu neden söylüyorum ona gelirsek, ticaret adam akıllı yapılır ve biter. Ticaret bittikten sonra bir ürüne veya ne satıp aldıysanız göz kalmaz. Benim bu konuşmalardan anladığım kadarıyla alan tarafta satan tarafta oynar başlı bir kişiliğe sahip. Kısaca adam değil benim gözümde böyle kişiler. Gelipte buraya, yok gözüm kaldı, emeğim vardı yazmasın. Satmasaydın o zaman kardeşim hesabı. Başta ağlamamış olsaydın karşı taraf suçlu derdim ama sen satar satmaz ağlamaya başlamışsın. Karşı alan tarafada pek bir şey diyemiyorum sonuç olarak çocuk diyorsunuz. Çocuktur alır sıkılır iade etmek ister. Sonuçta çocuk ticaretin ne olduğuna pek kafası basmaz ama siz de ilk baştaki tutumunuzdan dolayı oldukça hatalısınız, güvenilecek bir kişi değilsiniz. İki tarafta hatalı kimseyi savunmayın, taraf tutmayın burada.
Tamam tehtid konusunda haklısın ama ilk başta geri alma düşüncen çok yanlış. Eğer burda seni çoğu kişi destekleseydi belki geri alacaktın. Ben öyle düşündüm mesela. Ticaret bittiyse hayırlı olsun deyip geçersin.Aklımdan öyle bir düşünce geçti ama yaptım mı? Yapmadım. Şu anda hesabı istiyor muyum? İstemiyorum. Belki bilirsin arabanı satarsan üzüntü duyarsın. Satmış olsan da üzülürsün. Bende de ondan oldu. 3-4 gün sonra aklımdan çıktı ama önemsemiyorum. Burada olay çocuğunun beni panelle vs. ile tehdit etmesi.