Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

İşte o yüzden çocuğu fazla şey yapmak istemiyorum. Büyük olsaydı uğraşırdım.
ben süründürürdüm de size kalmış hesap satan sizsiniz sanırım brawl stars da serbest mi hesap satmak sonra %20 suçlu sizi bulmasınlar tabi tehdit ve kişisel bilgilerin sızdırılmasından açarsanız davayı bu dava dışı kalır.

ben süründürürdüm de size kalmış hesap satan sizsiniz sanırım brawl stars da serbest mi hesap satmak sonra %20 suçlu sizi bulmasınlar tabi tehdit ve kişisel bilgilerin sızdırılmasından açarsanız davayı bu dava dışı kalır.
Hesap satışı yasak ve sadece hesap perma ban yiyor. İdari para cezasıymış vs. okumadım. Suçluysam da hesap komple ban yer.

Neresi rezalet?
Sadece 1. maddeyi okudum. Bunlar harf ve imla hataları. Ayrıca metin bir vekil ağzından yazılmak istenmiş ama 1.tekil şahıs ağzı ile yazılmış. Olayı kendi yaşamış gibi yazmış ve kendini de müşteki yapmış vekilimiz :)
Neyse işin çözülmüş ama biraz kafası çalışan biri asla umursamazdı şu metni.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-30 123743.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-30 123743.png
    934 KB · Hit: 75
Ss leri atsana ne diyor gulelim
Şikayetçi olcanmı? yazdı başka bu konu hakkında bir şey demedi. Ban hakkında bir şeyler dedi. O kadar. Zaten en epic fotoyu eke koydum. R iyi yaptı
Varya olasım geldi bir an. Ettiği tehditler falan ağır yani. Yok telefon numaran var, yok evini basarım cinsinden cümleler, babandan alırım. Kararsız kaldım

Belge elinde bro git ol sana kalmış XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanabilirsin O belgeyi

Sadece 1. maddeyi okudum. Bunlar harf ve imla hataları. Ayrıca metin bir vekil ağzından yazılmak istenmiş ama 1.tekil şahıs ağzı ile yazılmış. Olayı kendi yaşamış gibi yazmış ve kendini de müşteki yapmış vekilimiz :)
Neyse işin çözülmüş ama biraz kafası çalışan biri asla umursamazdı şu metni.
Biraz yazım hatası var ama çok önemli bir şey mi bu?

Knk hatalar olduğunu biliyoruz bu konuda zaten özellikle yapılmış bazı hatalar var maksat burda hem çocuğu korkutmak hem de arkadaşı rahat bıraksın diye yazılmış bir şey böyle bir şeyi mağdur kendi yazıp polise şikayetçi oluyor zaten asıl belgeyi orda ifaden alınarak yapılıyor bu bi nevi on yazı gibi sayılıyor

Biraz yazım hatası var ama çok önemli bir şey mi bu?
kardeş bende adanalıyım nerde oturuyon

çocuğu iyi bi korkut altına yapsın birdaha hakkı olmayan şeyi geri istemez

kardeş bende adanalıyım nerde oturuyon

çocuğu iyi bi korkut altına yapsın birdaha hakkı olmayan şeyi geri istemez
Ceyhan. Profilde yazıyor zaten

Forumda açılmış en saçma konulardan biri olduğunu düşünüyorum.

Geri