Neler Yeni

Domain'i Olanlar! Gelin Beraber Projelendirelim

softwaredevelopers

80+ Bronze
Boşta Domain'i Olan Arkadaşlar Varsa Bana Özelden Ulaşırlarsa, Güzel Bir Şekilde Domainleri Değerlendirebilir, İnternet Dünyasına Kazandırabiliriz. Şuanda 7 Adet Projemiz Var :)

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan

softwaredevelopers

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alan Adı.
Alan adı, bir Web sitesinin İnternet'teki adı ve adresidir. Bu adres olmadan bir İnternet kullanıcısı Web sitesine sadece IP adresiyle ulaşabilir. Örneğin şu anda gezmekte olduğunuz sitenin alan adı donanimarsivi.com dur

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Alan Adı.
Alan adı, bir Web sitesinin İnternet'teki adı ve adresidir. Bu adres olmadan bir İnternet kullanıcısı Web sitesine sadece IP adresiyle ulaşabilir. Örneğin şu anda gezmekte olduğunuz sitenin alan adı donanimarsivi.com dur
Anladım teşekkürler açıklama için

softwaredevelopers

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakında bilgisayar almayı düşünüyorum masaüstü internetden para kazanmak mümkün mü gerçekten
Evet, gerekli çaba gösterildiğinde mümkün. Özelden daha detaylı yardımcı olabilirim. Veya bir sosyal medya hesabınızı bırakırsanız

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Alan Adı.
İyi, kopyamsın ama bilgilisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom