- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ye-Kazan Sadakat programına üye olman gerekiyor. Mobil uygulamada sağ taraftaki üç noktaya basın ve ye-kazan sekmesine girin orada sadakat programı ile alakalı bir bölüm olması gerekiyor.yaptım olmadı ama işte
Ye-Kazan Sadakat programına üye olman gerekiyor. Mobil uygulamada sağ taraftaki üç noktaya basın ve ye-kazan sekmesine girin orada sadakat programı ile alakalı bir bölüm olması gerekiyor.yaptım olmadı ama işte
2 aydir yemek yemiyom abiii çok saolHerkese merhaba. Dominos pizza mobil uygulaması üzerinden hesap açıp ilk siparişleriniz de 20tl indirim uygulanıyor. 20TL'yi geçmesi yeterli ancak min. sipariş tutarını geçmeniz gerekli. Burada min. sipariş tutarı 12tl ve 33tl yemek söyledim 13tl ödüyeceğim. Değerlendirmek isteyen kişiler kullanabilir. Alıntıyı görüntüle
Afiyet olsun.2 aydir yemek yemiyom abiii çok saol
Açıklama bölmüne 2 prenses bekliyoruz yaz hamburgerler sürtünme ile yanarak gelirAfiyet olsun.
Afiyet olsun.
eyw knk oldu la çok teşekkürlerYe-Kazan Sadakat programına üye olman gerekiyor. Mobil uygulamada sağ taraftaki üç noktaya basın ve ye-kazan sekmesine girin orada sadakat programı ile alakalı bir bölüm olması gerekiyor.
Rica ederim. Afiyet olsun.eyw knk oldu la çok teşekkürler
bende aynı durumdayım 2 orta boy 30tl
aynen banada küçük geldi, neyse zaten gayet cüz-i bi miktar ödedikbende aynı durumdayım 2 orta boy 30tl(bu arada boyları orta gibi değil ya daha küçük gözüktü gözüme)
Doğru,ayda yılda bir yaptığım için keyfini çıkara çıkara yedimaynen banada küçük geldi, neyse zaten gayet cüz-i bi miktar ödedik