11K'ya miss gibi RX 6600 sistem yapmıştık zatenYakın zamanda 12-13k seviyesinde ryzen bir sistem görsek keşke hocam sizden güzel
Abi peki şöyle bir monitörlü sistemin yok mu bu güzel kitlene ?11K'ya miss gibi RX 6600 sistem yapmıştık zaten
Son mesajdan sonra buDolar 2TL birden düşse fiyat artışlarının çok uzun süre devam edeceğini düşünüyorum. Neden? ENFLASYON
Özelden yadım usta bu ceza ile ilgiliAynen bayağı düştü
Yetişemedik ki Arkadaş bütçesini yeni denkleştirebildi şöyle tam 14-14.5kya r5 5600 rx 6600xt li bir şey yapsan şu kurda delirsek çıldırsak bizde11K'ya miss gibi RX 6600 sistem yapmıştık zaten
O sistem iyi tabi ama ekran kartı yüksek oldu zamanlar çok iyi kasalar çıkardınız gerçekten ama insanlar yaz dolasıyla karne alcak arkadaşlar olabilir bide ekran kartı düşünce çok çok daha iyi sistem bekledi herkes açıkcası ama yine diycek lafım yok benim elinizden geldiğince yaptınızın farkındayım ama 1 tek rica şu alım yaparken 2 saat boyunca site gitmese itopya kaynaklı tabi ama mesala geçenki attınız videodaki site full durdu hiç gitmedi mesala11K'ya miss gibi RX 6600 sistem yapmıştık zaten
yok usta yine 16.90Acaba doların bu düşüşten haberi var mı ?