- En İyi Cevap
- 4
Maşallah ne güzel hesaplama o öyleAlıntıyı görüntüle
10 gün önceki fiyatı işte, 2 hafta önceden planladık diyorsunuz.
Maşallah ne güzel hesaplama o öyleAlıntıyı görüntüle
10 gün önceki fiyatı işte, 2 hafta önceden planladık diyorsunuz.
abi senin mantığınla dolar yarın daha yüksek olacağı için bugün her şey indirimliMaşallah ne güzel hesaplama o öyleher şey plan dahilinde 10 gün önce dolar 19.5 idi şimdi 21.5TL+Enflasyon aradaki farkı ödeyeceksen ok.
Sabit gelirli insanlar için evet bugün yarından ucuz.abi senin mantığınla dolar yarın daha yüksek olacağı için bugün her şey indirimli
Sen Türkiye'de yaşayıp bunu halen öğrenemedin mi?abi senin mantığınla dolar yarın daha yüksek olacağı için bugün her şey indirimli
Yılın başından beri dolar artıyor ve aynı fiyat aralığında dalgalandı. Sizinki de bu dalgalanmalardan biri. Herhalde 14 gün önceden planınızda "Dolar artsa da bir de üstüne enflasyon aynı fiyata indirsek" şeklinde yapmadınız.Maşallah ne güzel hesaplama o öyleher şey plan dahilinde 10 gün önce dolar 19.5 idi şimdi 21.5TL+Enflasyon aradaki farkı ödeyeceksen ok.
Biz biliyoruz ama bu bir argüman değil. "15k'dan satıyorduk beğenmiyordunuz şimdi 25k." demek mantıksız. Asıl siz bunu bilmiyormuş gibi bir yorum yapmışsınız.Sen Türkiye'de yaşayıp bunu halen öğrenemedin mi?
Sen Türkiye'de yaşamadığın için seçim krizi nedir bilemezsin. 1.5 sene önce ben 3050 ti laptopu 9K'ya paylaşıyordum sen konuş canım elinde klavye yazması bedava sonuçtaYılın başından beri dolar artıyor ve aynı fiyat aralığında dalgalandı. Sizinki de bu dalgalanmalardan biri. Herhalde 14 gün önceden planınızda "Dolar artsa da bir de üstüne enflasyon aynı fiyata indirsek" şeklinde yapmadınız. Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz biliyoruz ama bu bir argüman değil. "15k'dan satıyorduk beğenmiyordunuz şimdi 25k." demek mantıksız. Asıl siz bunu bilmiyormuş gibi bir yorum yapmışsınız.
O halde çok tebrik ederim.Sen Türkiye'de yaşamadığın için seçim krizi nedir bilemezsin. 1.5 sene önce ben 3050 ti laptopu 9K'ya paylaşıyordum sen konuş canım elinde klavye yazması bedava sonuçta