Efe Gaydal[Unofficial] 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 460 Dahası Reaksiyon skoru 765 İsim Ali Steam https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/ Steam ID aliyasiny65 Bugün, 14:46 #27 valla ben kimseyi reportlamiyomda beni cok reportluyolar herlade 6 warnım olmus hepside uygunsuz biseylerden
valla ben kimseyi reportlamiyomda beni cok reportluyolar herlade 6 warnım olmus hepside uygunsuz biseylerden
MufasaBoss 80+ Bronze Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 579 Bugün, 14:53 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Efe Gaydal[Unofficial] yazmış: valla ben kimseyi reportlamiyomda beni cok reportluyolar herlade 6 warnım olmus hepside uygunsuz biseylerden Devamı için tıklayın... 2 Uyarım Var 1 Tanesi Bitcek 1 Taneside Küfürden Sonsuza Kadar Ban Belki Af Gelir Bi Ara
Efe Gaydal[Unofficial] yazmış: valla ben kimseyi reportlamiyomda beni cok reportluyolar herlade 6 warnım olmus hepside uygunsuz biseylerden Devamı için tıklayın... 2 Uyarım Var 1 Tanesi Bitcek 1 Taneside Küfürden Sonsuza Kadar Ban Belki Af Gelir Bi Ara