Donanım Arşivi 1 Aydan Fazla Süredir Sistem Paylaşmadı Yenisi Gelecekmi?

Reaksiyon skoru
37
Başlıkta açıkça belirttim yeni sistem gelir mi gelirse ne zaman gelir dostlar 1 aydır sistem bekliyorum son sistemini kaçırdım sonra gelen hiç bir başka kanalın sistemi de sarmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
1-2 haftaya geliyor ınstagram'dan takip edebilirsin
Sosyal medyadan takip ediyorum ama gözüme bir şey çarpmadı? Dostum sence hangi fiyat bandında gelir PCHOCASI gibi gidip 6750 XT falan sistem paylaşırsa 1 ay daha beklerim bir fikrin var mı?

Cumartesi günü sistem incelemesi yapacak (27 Ağustos 2022 Cumartesi)
Kendi sistemini ben ay sonu olarak düşünüyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramında (sadece tahmin)
Umarım ya bayram hediyesi gerçek bir zafer olur benim için cidden ya 1 aydır sistem kovalıyorum içim daraldı 20 kuruş arttı dolar sistemler 2 k 4 k arttı.

Umarım ya bayram hediyesi gerçek bir zafer olur benim için cidden ya 1 aydır sistem kovalıyorum içim daraldı 20 kuruş arttı dolar sistemler 2 k 4 k arttı.
Harbi ya, ne bu geçirme çabası anlamıyorum eyvallah dolar arttı mecbur zam gelicek ama bu kadar da olmaz ki arkadaş 20 kuruş ya 20 kuruş. 12kya satılan sistemler 14kdan çıkmaya başladı

Harbi ya, ne bu geçirme çabası anlamıyorum eyvallah dolar arttı mecbur zam gelicek ama bu kadar da olmaz ki arkadaş 20 kuruş ya 20 kuruş. 12kya satılan sistemler 14kdan çıkmaya başladı
Çok haklısınız dostlar, hepimiz alım gücünün üstü üstüne düşmesine daraldık artık ve elde avucumda biriktirebildiğim yalnızca 13.400 ₺ param var ayrıca 1 aydır gariban gibi sistem bekliyorum ve hâla sistem çıkmıyor doğru düzgün.
Sadece ModArt'ın en son çıkardığı iyiydi ama stok bittiydi.
Her işte vardır bir hayır canlar moral bozmak yok bu devirde Abdullah Hacıgül gibi adamın olması bizim için çok büyük nimet.
Sadece sabır...

Kanka dışardan topluyorum neredeyse aynı paraya geliyor e hazır sistemin ne anlamı kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok haklısınız dostlar, hepimiz alım gücünün üstü üstüne düşmesine daraldık artık ve elde avucumda biriktirebildiğim yalnızca 13.400 ₺ param var ayrıca 1 aydır gariban gibi sistem bekliyorum ve hâla sistem çıkmıyor doğru düzgün.
Sadece ModArt'ın en son çıkardığı iyiydi ama stok bittiydi.
Her işte vardır bir hayır canlar moral bozmak yok bu devirde Abdullah Hacıgül gibi adamın olması bizim için çok büyük nimet.
Sadece sabır...
Sitesine bakıyorum Abdullah kardeşimizin düzenli her ay sistem paylaşmış ben sistem alacağımda 1 ayı geçti sistem paylaşmadı dandik yayıncıların efsane bomba süper diye kazık sistemlerini gördükçe de fıttırıyorum hadi hakkımızda hayırlısı bu gidişle 2.el bir şey alıp kenara çekileceğim beni çok yordu bu durum ya.

Kanka dışardan topluyorum neredeyse aynı paraya geliyor e hazır sistemin ne anlamı kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitesine bakıyorum Abdullah kardeşimizin düzenli her ay sistem paylaşmış ben sistem alacağımda 1 ayı geçti sistem paylaşmadı dandik yayıncıların efsane bomba süper diye kazık sistemlerini gördükçe de fıttırıyorum hadi hakkımızda hayırlısı bu gidişle 2.el bir şey alıp kenara çekileceğim beni çok yordu bu durum ya.
Benim bir şey yazmama gerek yok çünkü aynı düşünceleri özetlemişsin. Evet, Abdullah'ın en son ki sistemi 1 ay oldu çıkalı diğer sistem ne zaman gelir bilemiyoruz ama ben de 3 haftadır sistem bekliyorum ve stres içerisindeyim. Masasından, kulaklığına kadar her şeyi dizdim ve şuan sadece kasa eksik. Sistem yok doğru dürüst. Sadece Abdullah bu işte iyi ve profesyonel.

Benim bir şey yazmama gerek yok çünkü aynı düşünceleri özetlemişsin. Evet, Abdullah'ın en son ki sistemi 1 ay oldu çıkalı diğer sistem ne zaman gelir bilemiyoruz ama ben de 3 haftadır sistem bekliyorum ve stres içerisindeyim. Masasından, kulaklığına kadar her şeyi dizdim ve şuan sadece kasa eksik. Sistem yok doğru dürüst. Sadece Abdullah bu işte iyi ve profesyonel.
Sana güzel olması umuduyla bir haber vereyim PCHOCASI paylaşım yaptı iyi bir sistem gelecek galiba kavga gürültü Türkiye'nin en iyisi olacak iddasında ben sistem aldım umarım sana yarar. Ben sistem aldımya merak etme her gün sistem gelir ucuza.

Dostum biraz arz talep enflasyon değerleri de önemli fiyatlamada. Türkler biraz fırsatçı bunu ikinci el satışlardan görebiliyoruz. Sistemin 0'ı ikinci elinden %20 daha ucuz. Bu şirketlerde de böyle 10bin tl lik sistemi koyuyorlar 13-14k ya alıyorlar. 500 tl işçilik desen 500'de kargo masrafı vs gerisi kâr. Bizim millette zaten ilerde alamam kredilerde ucuz hemen alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri