- En İyi Cevap
- 4
hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yokBöyle bir Story atmış sizce gelir mi güzel fiyata güzel bişey yine itopya çöker tabi alıştık ona![]()
hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yokBöyle bir Story atmış sizce gelir mi güzel fiyata güzel bişey yine itopya çöker tabi alıştık ona![]()
En son 3080 li PC hocası yaptı 18k ya efsane fiyattı eğer gelir de bu fiyattan düşük olursa yer yerinden oynar her zaman ki gibiRüya'da bile zor görürüz![]()
Olsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın senhayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
Peki orta-üst segment mi onu söyle abi ona göre hypelanalım be.hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
o zaman 4080 ho beyler 25k sistem!!!!!!hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
V6'da da böyle yaptı ben beklerim bu sefer kandıramassın kral @Abdullah HacıgülOlsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın sen![]()
Reklam niteliğinde bazı abilerimiz yaptı neden olmasınn?Tabii efendim
+1 bende beklerim ya da yine fotoyla oynama olabilirV6'da da böyle yaptı ben beklerim bu sefer kandıramassın kral @Abdullah Hacıgül![]()
üfff gelmedi mi 9999 TL'ye 3080 ti sistem?Olsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın sen![]()
O zaman 3080ti sistem cümlemize hayırlı olsun.hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok