- En İyi Cevap
- 4
hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yokBöyle bir Story atmış sizce gelir mi güzel fiyata güzel bişey yine itopya çöker tabi alıştık ona
hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yokBöyle bir Story atmış sizce gelir mi güzel fiyata güzel bişey yine itopya çöker tabi alıştık ona
En son 3080 li PC hocası yaptı 18k ya efsane fiyattı eğer gelir de bu fiyattan düşük olursa yer yerinden oynar her zaman ki gibiRüya'da bile zor görürüz
Olsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın senhayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
Peki orta-üst segment mi onu söyle abi ona göre hypelanalım be.hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
o zaman 4080 ho beyler 25k sistem!!!!!!hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok
V6'da da böyle yaptı ben beklerim bu sefer kandıramassın kral @Abdullah HacıgülOlsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın sen
Reklam niteliğinde bazı abilerimiz yaptı neden olmasınn?Tabii efendim
+1 bende beklerim ya da yine fotoyla oynama olabilirV6'da da böyle yaptı ben beklerim bu sefer kandıramassın kral @Abdullah Hacıgül
üfff gelmedi mi 9999 TL'ye 3080 ti sistem?Olsun reis hemen kestirip atma yine ters köşe yaparsın sen
O zaman 3080ti sistem cümlemize hayırlı olsun.hayır hayır 3080 ti ın konumuzla hiç alakası yok