Uygunsuz davranış
Avukatı mısın gülüm ? parçalarım seni.Sana ne la
Avukatı mısın gülüm ? parçalarım seni.Sana ne la
Piyasa çok dalgalandığı. Şu anda vok friday ı donanım arşivi yapar lakin 14k bile olmaz. 15k ya yapılabilir ve yine satılır çünkü 3060ti parasına kasa olmuş oluyor. 1000$ a çıkarırsa iyi olur aynı sistemi.13 bine çıktı iki hafta önce
Çok saçma bir algı rtx 3050 de uygun fiyatlı sistem çıkar tabi ama millet gidip 20-30k veremez zaten o fiyatlara çok PC var önemli olan uygun fiyatlı sistem uygun fiyst derken tabi 9-10k civarıUygun fiyat yani giriş gtx mi? Yıl 2022 oldu gtx gibi eski teknoloji kullanmak istiyorsanız saygı duyarım ama rtx’in önünü gölgeleyemezsiniz. Ya düzgün para biriktireceksin ya da 2.el alıcaksın ya da almayacaksın.
Tamam sinirlenme çocuk adam.Avukatı mısın gülüm ? parçalarım seni.
Hocam tam da bu sistemi bekliyorum. Acaba bir tarih belli mi sistemin cikisi ile ilgili?beyler en güzeli ortada buluşmak galiba en az 2 sistem çıkacak biri benim yazdığım gibi 3060 ti + 5600 ve sıvı soğutmalı bir de daha uygun sistem bekleyenler için bir sistem yapılırsa herkes mutlu olur bence
hepimiz bekliyoruz henüz net bir şey yokHocam tam da bu sistemi bekliyorum. Acaba bir tarih belli mi sistemin cikisi ile ilgili?
bu cidden çok çıktı pc hocası ve modart bununla çıktı, burada da bu olmasın artık3060 sistem gelir diye düşünüyorum.
Ay sonuna doğru da 18-20 yi görmesi bekleniyorEn son sistem çıktığında dolar 10,50 TL idi. Şimdi 14'e dayandı. %30'luk bir fark var neredeyse. Büyük bi beklenti içerisine girmeyin bence.
Hayaller Paris gerçekler 1050ti3060ti + ryzen5 5600x 11k olsa tadından yenmez
Keşke olsa ama o fiyata çıkmaz hocam 14-15k en az olarak kendimizi ayarlayalım bence..3060ti + ryzen5 5600x 11k olsa tadından yenmez