Neler Yeni

Donanım arşivi bu ay ki sistem

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Akın
1.’si akıllı ol ekran kartlarının olması gereken fiyatlarının 2 hatta 3 kat üstü durumunda sen itopyada falan çalıştığın için işine gelmiyor tabi. İnsanları ne olduğu belli olmayan hazır sistemlere mecbur eden bir sistem var. Adam bu sayede hem reklam yapıyor hem daha fazla kar yapıyor hem de satılmamış ürünlerini satıyor. Senin o inandırmaya çalıştığın koyunda alıyor. Bu fiyatlara en güzel tepki nedir biliyor musunuz? Sinerji itopya vs firmalardan alışverişi kesmek! Adam hem Mining fiyatı diyip aldığı fiyattan satmayacak hem de doları zarar etmesin diye 13’ken 20’den hesap alıcak öyle mi? Hadi ordan!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akıllı olucaksın gelip burada algı yapamazsın insanların hayallerini gölgeleyemezsin işine gelmiyor tabi…..
İnsanların hayallerini gölgeleyen sensin seni dinlesem dolar 10 tl olacak diye pc almam boş adam dolar 14 tl oldu sen 10 tl olacak dedin olmadı. Fiyatlar düşecek dedin düşmedi 11k-13k ya 3060 ti alınır dedin o fiyata vok dan sonra 3060 ti lı sistem çıkmadı bile senin tavsiyelerini dinleyen insana acırım ya sen bence troll bir adamsın

rterdogan

80+
@recep_erdogan1907 sende akıllı olucaksın. Beğenmişsin ya hani. İşine gelmeyen yükselsin der tabi. Adam olucaksın. Git yalvar insanlara sistem çıkarsın öyle yapıyordun ya. Sistemi almadan önce 10k’ya çıkmazsa çok saçma olur diyipte aldıktan sonra 20k demek adamlık değil ikiyüzlülük bir daha benim yorumuma gelme net söylüyorum ağır küfür yersin
Hangi sistem aldıktan sonra 20k olum kafan mı güzel

blackcomp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Okan
Sanki abartmadin mı biraz öyle bir sistem 20k olur kim alicak onu
Abartmadım. Belli ki piyasadan biraz uzaksınız şu anda böyle sistemler 21 23 arasında var piyasada. Donanım arşivininde stoklu çıkarma mantığı indirim olması. Bu yüzden eğer çıkarırlarsa, böyle bir sistemin şu anda 16-18k civarında çıkarılabileceğini düşünüyorum unutmayın indirim alarak stoklu çıkarıyorlar. yani imkansız değil hatta çokta mümkün hatta normal bile :)

Ayrıca yeterince giriş seviyesinde sistem geldi. Bence artık en Ti lı bir sistemin zamanı geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Abartmadım. Belli ki piyasadan biraz uzaksınız şu anda böyle sistemler 21 23 arasında var piyasada. Donanım arşivininde stoklu çıkarma mantığı indirim olması. Bu yüzden eğer çıkarırlarsa, böyle bir sistemin şu anda 16-18k civarında çıkarılabileceğini düşünüyorum unutmayın indirim alarak stoklu çıkarıyorlar. yani imkansız değil hatta çokta mümkün hatta normal bile :)

Ayrıca yeterince giriş seviyesinde sistem geldi. Bence artık en Ti lı bir sistemin zamanı geldi.
Ben de aynı sistemden bekliyorum hocam, 3060ti 5600x olursa sıvı soğutma falan.. Ama çıkmayacak kolay kolay, bu tarz sistemler de bol bol çıktı çünkü, vok-friday çıkalı daha bir ay olmuyor ki kaçırdığıma en çok üzüldüğüm sistem.. Beklemeye devam edeceğiz, düşük bütçeli sisteme talep daha çok olduğu için bu tarz sistemler daha çok çıkıyor..

Erimtan

80+ Bronze
Rx 6500xt li olursa iyi olur.

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
Abi ne çıkıyorsa çıksın giriş seviyesi olsun para yok

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1660 superli bir sistem çıkar diye düsünüyorum 8-9 bin tl civarına

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
ben ekipman bekliyorum hadi bakalım...

blackcomp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Okan
Ben de aynı sistemden bekliyorum hocam, 3060ti 5600x olursa sıvı soğutma falan.. Ama çıkmayacak kolay kolay, bu tarz sistemler de bol bol çıktı çünkü, vok-friday çıkalı daha bir ay olmuyor ki kaçırdığıma en çok üzüldüğüm sistem.. Beklemeye devam edeceğiz, düşük bütçeli sisteme talep daha çok olduğu için bu tarz sistemler daha çok çıkıyor..
genele baktığımızda da cidden giriş ve orta sistem çok çıktı son zamanlarda, vok dışında orta-üst anlamında hatırladığım yok. ayrıca dediğinz de haklısınız girişlere istek daha fazla ama bizim gibi bekleyende çok var. bence artık bize de bir güzellik gelmeli :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
genele baktığımızda da cidden giriş ve orta sistem çok çıktı son zamanlarda, vok dışında orta-üst anlamında hatırladığım yok. ayrıca dediğinz de haklısınız girişlere istek daha fazla ama bizim gibi bekleyende çok var. bence artık bize de bir güzellik gelmeli :)
Giriş orta seviye kullanıcı çok fazla ve zaten üst seviye sistemler çoğu yerde var ama uygun fiyatlı sistem yapan yok Abdullah kardeşim sayesinde böyle herkes PC sahibi oluyor bence uygun fiyattan devam edilmelidir

Mert555

80+ Bronze
La senin derdin ne arkadaş. Herkese adam ol, akıllı ol yazmışsın. Hergün forumda birileriyle tartışıyorsun. Ne iştir ya?
Giriş orta seviye kullanıcı çok fazla ve zaten üst seviye sistemler çoğu yerde var ama uygun fiyatlı sistem yapan yok Abdullah kardeşim sayesinde böyle herkes PC sahibi oluyor bence uygun fiyattan devam edilmelidir
Uygun fiyat yani giriş gtx mi? Yıl 2022 oldu gtx gibi eski teknoloji kullanmak istiyorsanız saygı duyarım ama rtx’in önünü gölgeleyemezsiniz. Ya düzgün para biriktireceksin ya da 2.el alıcaksın ya da almayacaksın.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül
Abi bu kampanyaları sistemleri akşam 8-9 gibi açıklasan güzel olur benim gibi 20 yaş altı bir çok forum üyesinin ne ekonomik özgürlükleri var nede sipariş verebilcek kredi kartları. Bir kampanya olduğunda almak için akşam ailemizin işten gelmesini beklememiz gerekiyor oda yetmedi işten geldikten sonra yemek falan yedikten sonra oturup dinlenme televizyon falan seyretme esnasında bu konuyu açıp ürünü almak için onay almamız gerekiyor fakat ürünler çok ters bir vakitte açıklanıyor Biz daha ailemizle bu konuda konuşamadan stok bitiyor
O en iyisini yaparak hafta sonu sistem çıkarıyor aslında, ama hafta içi çıkacaksa 20.00 gibi çıkmalı sistem daha erken olması dediğin gibi mantıklı olmuyor.

Top Bottom