Ustume almistim kusura bakma reisBak şimdi işte boş yaptın işte çünkü ben sana boş yapıyorsun dememiştim sen gittin üzerine alındın bak yukarıda "çöp" yazan arkadaşa...
Ustume almistim kusura bakma reisBak şimdi işte boş yaptın işte çünkü ben sana boş yapıyorsun dememiştim sen gittin üzerine alındın bak yukarıda "çöp" yazan arkadaşa...
Bak bu tarz olgun akıllı adam yorumlarına hastayım. Teşekkürler yorumun içinİnsanların beklentisi büyük indirimli stoklu hazır sistemler olduğu için 1.500 TL'lik indirim bir etki yaratmaz. Yine de beklemeden sistem alacak olan bir kişi bu bütçe ile 5500 + 6600 XT yerine 5500 + 6650 XT hazır sistem satın almış oluyor, fark bu.
Artık o eski sistemler insanların gözünde normalleşmiş Da nın bi sistemi 3 4 k ucuz değilse alınmaz kampanya yok gözüyle bakıyolar ztn stok bitince ağlayan tayfa yüzünden eskisi gibi hazır sistemler gelmiyo sık sıkBeyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler
Abdullah inceleme sistemi yazıyor. Adamlar muazzam sistem yapmışsın abi yazıyor YouTube da dbnsjfjdPC hocasından sonra hiç tatmin etmiyor,stok diyecekler olacak evet az ama öz olacak aga 200 olacak ama gerçekten f-p olacak. Neyse bakalım bu zaten abdullahın kendi sistemi değil,modartıda göreceğiz umarım "Amcam doğum yapıyor"a bağlamaz o kadar laftan sonra.
O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam
Agresif fiyatlı sistemleri özledik hocam 1 gün. Öncesinden dışarda sıraya giren arkadaşlar var bu forumda senin sistemi almak içinBeyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler