Neler Yeni

Donanım arşivi bu gün saat 5te yayınlayacağı f/p sistem segment ve fiyatı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alınabilir sistemdir beklemek de zarara ugratmaz yeni sistemler çıkacaktır zaten en iyilerini yapmaya çalışıyorlar

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İnsanların beklentisi büyük indirimli stoklu hazır sistemler olduğu için 1.500 TL'lik indirim bir etki yaratmaz. Yine de beklemeden sistem alacak olan bir kişi bu bütçe ile 5500 + 6600 XT yerine 5500 + 6650 XT hazır sistem satın almış oluyor, fark bu.
Bak bu tarz olgun akıllı adam yorumlarına hastayım. Teşekkürler yorumun için

Farway

80+ Silver
PC hocasından sonra hiç tatmin etmiyor,stok diyecekler olacak evet az ama öz olacak aga 200 olacak ama gerçekten f-p olacak. Neyse bakalım bu zaten abdullahın kendi sistemi değil,modartıda göreceğiz umarım "Amcam doğum yapıyor"a bağlamaz o kadar laftan sonra.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Beyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var :) böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler
Artık o eski sistemler insanların gözünde normalleşmiş Da nın bi sistemi 3 4 k ucuz değilse alınmaz kampanya yok gözüyle bakıyolar ztn stok bitince ağlayan tayfa yüzünden eskisi gibi hazır sistemler gelmiyo sık sık

SadeceSeyf

80+ Gold
PC hocasından sonra hiç tatmin etmiyor,stok diyecekler olacak evet az ama öz olacak aga 200 olacak ama gerçekten f-p olacak. Neyse bakalım bu zaten abdullahın kendi sistemi değil,modartıda göreceğiz umarım "Amcam doğum yapıyor"a bağlamaz o kadar laftan sonra.
Abdullah inceleme sistemi yazıyor. Adamlar muazzam sistem yapmışsın abi yazıyor YouTube da dbnsjfjd

rado2373

80+
@Abdullah Hacıgül Youtubede bi katıl butonu yapsam iyi bi fiyatta oraya özel koysan video ları forumdada link paylaşmak yasak olsa en azından hızlıca bitmez diye düşünüyorum stoklar

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
Sistem piyasadaki muadillerine göre gerçekten indirimli ama benim bütçem daha az olduğundan daha f/p bir sey bekliyorum

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Beyler gerçekten çok boş yapıyorsunuz bu sisteme ben el atıp 400 stokla 11999 TL yapsam ne olacak? 2 saniyede stok bitecek bir ton hakarete maruz kalıp totomun üstüne oturacağım, kısacası ne önemi var :) böyle 1,5 2K indirimler en iyisi herkes adam akıllı alır sıkıntıya girmez. O agresif fiyatlı sistemleri zamanı gelince zaten yapıcam ama en iyi sistemler emin olun bu tarz sistemler
Agresif fiyatlı sistemleri özledik hocam 1 gün. Öncesinden dışarda sıraya giren arkadaşlar var bu forumda senin sistemi almak için

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sistem güzel olmuş nesini beğenmediniz anlamak güç fiyatı bir tık iyi olabilirdi ama piyasaya göre kötüde değil Abdullah söyledi zaten inceleme videosu diye sistem incehesabın bekleyin bir sabır edin bir anlayış gösterin

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Sistemi beğendim mi? Hayır çünkü komple amd seven birisi değilim, uygun mu? Evet.
İnsanlar istiyor ki bu fiyata 5600x, rx 6700 ve üstüne 1 hafta tatil.
Bu sefer yüz bin kişi ihtiyacı olsa da olmasa da atlayacak ben niye alıp kar edemedim?
Zamanında dh forumda binlerce konu açılırdı, kimse demezdi, konuyu açanın veya indirim yapan dolandırıcı, reklamcı vs. zaten forumların ruhu bu "birileri faydalansın" kimse kimseye ben size uygun fiyatlı ürün satacağım demiyor ve komiktir. Hazır sistem satan & reklam & tanıtım yapan hiç kimse referanslı linkte kullanmıyor. Ve üstüne bu insanlara laf ediyorlar, komik. En eski forum tüm kitlesini referanslı linkten kaybetti, bilmem farkında mısınız? Ve kimseye forum admin, mod vs. indirimli konu başlığı, x firmadan indirimli ürün vs. almasına yardımcı olmuyordu.
Yeni sistemin adı " maraz doğar v1" olmalı:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,667
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom