Donanım Arşivi Candır Gerisi Heyecandır...!

ahmetim_64

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Önceden Youtube üzerinden takip ederdim forum siteside açılınca bir hayli daha güzel oldu herkes birbirine yardımcı oluyor sorununu gidermeye çalışıyor bu benim çok hoşuma gidiyor önceden bir sorunumuz oldumu form sitesine yazar aylarca beklerdik şimdi maşallah kerkes bu formda büyük bir şirketin önemli bir elemanı gibi bence bu forum platformlarındaki samimiyeti özlemişim gerçekten iyi varsınız Donanım Arşivi ve Üye Kardeşlerim...!!

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Önceden Youtube Üzerinden Takip Ederdim Forum Siteside Açılınca Bir Hayli Daha Güzel Oldu Herkes Birbirine Yardımcı Oluyor Sorununu Gidermeye Çalışıyor Bu Benim Çok Hoşuma Gidiyor Önceden Bir Sorunumuz Oldumu Form Sitesine Yazar Aylarca Beklerdik Şimdi Maşallah Herkes Bu Formda Büyük Bir Şirketin Önemli Bir Elemanı Gibi Bence Bu Forum Platformlarındaki Samimiyeti Özlemişim Gerçekten İyi Varsınız Donanım Arşivi Ve Üye Kardeşlerim...!!
Aynen abi @Abdullah Hacıgül bu adam efsane efsane :D

Önceden Youtube Üzerinden Takip Ederdim Forum Siteside Açılınca Bir Hayli Daha Güzel Oldu Herkes Birbirine Yardımcı Oluyor Sorununu Gidermeye Çalışıyor Bu Benim Çok Hoşuma Gidiyor Önceden Bir Sorunumuz Oldumu Form Sitesine Yazar Aylarca Beklerdik Şimdi Maşallah Herkes Bu Formda Büyük Bir Şirketin Önemli Bir Elemanı Gibi Bence Bu Forum Platformlarındaki Samimiyeti Özlemişim Gerçekten İyi Varsınız Donanım Arşivi Ve Üye Kardeşlerim...!!
Adamın kendisi samimi , o kadar emek o kadar çaba bence bu az bile daha fazlasını hak ediyor :)@Abdullah Hacıgül

Şu Hayatta Her Zaman Kazık'ta Yemişimdir Ancak Hiçbir Zaman Yaptığım İşler Olsun Alım Satım İşleri Olsun Kimseyi Kandırmadım Her Zaman Yaptığım İşi Bile Layığıyla Yapmaya Özen Gösterdiğim İçin Kaybetmişimdir Ama Olsun İYİ İNSANLAR OLDUKÇA HERYER CENNET OLUR.

Geri