ReDxI
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Işıtan Ayaz
Discord'da çok komik bi sistemleri var. Sohbet kanalında soru sormak veya soruya cevap vermek yasak. Evet, hayır bile diyemiyorsunuz. Bu durum için yardım kanalı var eyvallah. Ama sohbet kanalından yardım kanalına adam çağırmak da yasak. Bu durumda bi arkadaş başka napabiliriz ki diye isyan etmiş. Ben de cevap olarak kurallar saçma, yapacak bir şey yok dedim. Fiko denen aşağılık kompleksli mod da sanki ölümcül bi günah işlemişim gibi ve kendini bir halt zannederek '?' atıyor ve beni banlıyor. Böyle aşağılık kompleksi olan ve eleştiri bile kaldıramayacak insanların olduğu bi sunucuda durma gibi amacım yok zaten. Ancak yine de durumu belirtmek istedim. Belki bu saçma kurallara ileride bi düzenleme getirirler diye
Düzenleme:
Ban yedikten sonra niye ban yedi diye soran arkadaşa da arkadaş kendini biliyor demiş : D Aynen kardeşim kurallara saçma demek yasak diye kural vardı zaten.
Düzenleme:
Ban yedikten sonra niye ban yedi diye soran arkadaşa da arkadaş kendini biliyor demiş : D Aynen kardeşim kurallara saçma demek yasak diye kural vardı zaten.