3060ti fsp@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
yanlış sistemi almışsın brom@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
Başka sistem almışsın@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
Aldığınız sistem adeo adlı sistemimiz.@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
3060 ti yazıtor@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
Arada başka hesaplara girip kendi resimlerini atıyorlar milleti inandırmak için şaş kaza birşeyler alanları dolandırmasalar bari.
Babacim 10 tane stok açıp PC sattıktan sonra her şey mükemmel gidiyor site de nedense çok garipSorun düzeltilmiştir, sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.
Sepete ekleyebildim ancak ödeme adımına geçerken sepet boş gözüktü. Hiç rezerve alınmadıSepetler rezervde, ödeme başarısız oldukça stoklar geri açılabiliyor. Altyapı düzeltildi. Serverlar sağlam stokları eklemeyi sürekli deneyebilirsiniz. Ödeme adımına gidildiği zaman stok rezerveye alınıyor fakat ödeme tamamlanmazsa açılma ihtimali mevcut. Bu sebeple deneyebilirsiniz.
Alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden