Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
Bu stoğun bittiğine inanan hulkun gerçek olduğuna da inanır bırakın hemşerim bu işleri insanları dolandırmayin
evet evet harbiden aynisi agliyorum @GENCERGAMİNG gelin size bi duzgun e ticaret sistemi yazayim ya kiminle calisiyosaniz hemen birakinKaçkere sepete ekledim sepete git dedim koca bir sıfır
Harbiden öyleBu stoğun bittiğine inanan hulkun gerçek olduğuna da inanır bırakın hemşerim bu işleri insanları dolandırmayin
Sepetler rezervde, ödeme başarısız oldukça stoklar geri açılabiliyor. Altyapı düzeltildi. Serverlar sağlam stokları eklemeyi sürekli deneyebilirsiniz. Ödeme adımına gidildiği zaman stok rezerveye alınıyor fakat ödeme tamamlanmazsa açılma ihtimali mevcut. Bu sebeple deneyebilirsiniz.Gencergamıng ilk stok durumu hakkında açıklama bekliyoruz geçen ki sistemde ekran görüntüsü ile paylaşmıştınız boşa beklemeyelim bu kadar insan teşekkürler.
gerçek değil mi zaten yolu düştüğünde bizim eve uğruyor iftar vakitleriBu stoğun bittiğine inanan hulkun gerçek olduğuna da inanır bırakın hemşerim bu işleri insanları dolandırmayin
Başka sistrm@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
Bu farklı sistem hocam.@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu