TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu bekleyen de vardir eminimSinerji Sistem çıkarır birazdan asdkjashdfsd
Onu bekleyen de vardir eminimSinerji Sistem çıkarır birazdan asdkjashdfsd
hayatımda ılk defa bılgısayar almaya nıyetlendım yaptıgınıza bakın olucak ıs degılSepetler rezervde, ödeme başarısız oldukça stoklar geri açılabiliyor. Altyapı düzeltildi. Serverlar sağlam stokları eklemeyi sürekli deneyebilirsiniz. Ödeme adımına gidildiği zaman stok rezerveye alınıyor fakat ödeme tamamlanmazsa açılma ihtimali mevcut. Bu sebeple deneyebilirsiniz.
Alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden
Birde bana laf ederler sen herkes den hızlısınAlıntıyı görüntüleGÜZEEEEL :d:d:d:d
Siteye giremedik 1saatir yenilemekten gozlerim yoruldu hakkimiz helal degil alicagin olsunSorun düzeltilmiştir, sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.
3 kere sepete ekledim 1 kere ödeme aşaması bir kere de adres seçimine kadar geldim. Diyecek çok şey var fakat ban yerim diye susuyorum.Sorun düzeltilmiştir, sitemizden alışveriş yapabilirsiniz.
Olum o yanlis sistem çünkü@GENCERGAMİNG Sistemi satın aldım ama fiyatı yüksek ve monitörde ekli değil bu neden böyle oldu
aynı şekilde hocam3 kere sepete ekledim 1 kere ödeme aşaması bir kere de adres seçimine kadar geldim. Diyecek çok şey var fakat ban yerim diye susuyorum.