Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
17:00'daki stok durumu nedir satılan oldumu hiç hocam bilgilendirirseniz

Bu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruz :)
İlk Stok durumu hakkında bilgi verirseniz çoğu insanın kafasındaki soru işareti kalkacaktır.

Anlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
kac tane oldugunu bilmedigim kadar request attim beni banlarsaniz aglarim oturup. statik ip kullaniyorum bide harbiden sıkınıtlı iş

Alabilen ve stok durumu görebilen varmı ya 50 dakikadır siteye giremiyorum

Gencergamıng ilk stok durumu hakkında açıklama bekliyoruz geçen ki sistemde ekran görüntüsü ile paylaşmıştınız boşa beklemeyelim bu kadar insan teşekkürler.

Ya ne anlatıyon kardeşim ya dış güçler sistem almamızı mı engelliyor. Şu ülkede 1 kişide sorumluluk alsın artık ya!
al satcı bir grup 10-20 bilgisayarla bir internnet kafeden bu saldırıyı rahatlıkla yapabilir. belli bir zamnda saldırıyı durdurup kendi insanlarında aldırabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri