GENCERGAMİNG
Firma Yetkilisi
- Reaksiyon skoru
- 352
Bu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruzvpnler de olabilir onlar
Bu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruzvpnler de olabilir onlar
17:00'daki stok durumu nedir satılan oldumu hiç hocam bilgilendirirsenizAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
İlk Stok durumu hakkında bilgi verirseniz çoğu insanın kafasındaki soru işareti kalkacaktır.Bu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruz![]()
kac tane oldugunu bilmedigim kadar request attim beni banlarsaniz aglarim oturup. statik ip kullaniyorum bide harbiden sıkınıtlı işAnlık olarak sorunumuz yoğunluk değil, siber saldırı. Yurtdışı kaynaklı gelen milyonlarca request var. Özetlemek gerekirse sistemi almamanızı isteyen bizler değil diğer firmalar, al-satçılar veya bot kuran bazı insanlar olabilir. Bunların engellemeleri yapılıyor şu anda.
ya tamamda hocam daha önce 11500 e 3060 sistem çıktı daha iyi parçalarda rahatça aldı insanlar o zaman yok muyduBu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruz![]()
tüm türkiye sizin siteye tıklıyo hocam ekran başına kitlendi tüm ülke bilginiz olsunBu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruz![]()
Amerikan hacker filmine döndüBu kadar fazla talep olması mümkün değil. Binlerce değil milyonlarca talepten bahsediyoruz![]()
+1 stok durumu ne satış yapıldımı17:00'daki stok durumu nedir satılan oldumu hiç hocam bilgilendirirseniz
al satcı bir grup 10-20 bilgisayarla bir internnet kafeden bu saldırıyı rahatlıkla yapabilir. belli bir zamnda saldırıyı durdurup kendi insanlarında aldırabilir.Ya ne anlatıyon kardeşim ya dış güçler sistem almamızı mı engelliyor. Şu ülkede 1 kişide sorumluluk alsın artık ya!