Neler Yeni

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Aras Şimşek
yok yani siten önceki sistem de çökmüş bi sorun var ortada bu da belli aradan 1 2 ay sonra yine sitende sistem çıkıyor siten bu sefer daha daha da kötü şekilde çöküyor 3. sistem çıkışında büyük ihtimal sistem çıkmadan yarım saat önce site çöker gibi

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ömür
Normal sitede stok bittiğinde ekleyemessin bunda stok bitti yazıyo 3 defa daha deniyon ekliyor giriyom sepette ürün yok çıldırmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok yani siten önceki sistem de çökmüş bi sorun var ortada bu da belli aradan 1 2 ay sonra yine sitende sistem çıkıyor siten bu sefer daha daha da kötü şekilde çöküyor 3. sistem çıkışında büyük ihtimal sistem çıkmadan yarım saat önce site çöker gibi
Site yok olur hocam

Cihangir

80+ Gold

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ömür
Şuan gençere sesli bir şekilde bağırarak içimi döküyorum oruçda sakatlancak yer kalmadı tutamıyorum kendimi

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
SİSTEMİ ALAMAYAN VE 200 STOK OLMADIĞINA İNANAN ARKADAŞLAR OKUSUN :

Arkadaşlar gencergaming sitesinde ürünü sepete ekle butonuna bastığınızda stok yetersiz uyarısı alıyorsanız o esnada birileri sepete ekleyip, alışverişi tamamla butonuna basıp, ödemeye geç butonuna bastıktan sonra ödeme ekranında oldugunda o 1 stoğun o kişiye revize edilmesinden dolayı stok yetersiz uyarısı alıyorsunuz. Bu uyarıyı sepete ekledikten sonra bahsedilen adımları hızlıca geçmezseniz ödeme ekranına gelene kadar başkası sizden erken davranırsa yine stok yetersiz uyarısı ile karşılaşırsınız. Size tavsiyem adres bilgileriniz önceden hesabım ayarlarından hazır olsun. alışverişi tamamla butonundan sonra tek doldurmanız gereken boşluk tc numaranız. onuda daha önce deneyiseniz tarayıcıda ilk rakama bastıgınız an altta cıkar direk hızlıca ödemeye geç ekranına ulaşmanız lazım. Ben defalarca kez sepete ekleyebildim. 6-7 kez ödemeye geç butona basma şerefine nail oldum ama her seferinde aynı hatayla karşılaştım. yılmadım yıkılmadım stoklar bitmeden 4-5 dakika önce son anda alabildim. ödeme ekranında acele etmenize gerek yok. sayfayı yenilemeyin yeter.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ömür
Hocam benim anlamadığım niye tek tek ekliyolar stokları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR