SİSTEMİ ALAMAYAN VE 200 STOK OLMADIĞINA İNANAN ARKADAŞLAR OKUSUN :
Arkadaşlar gencergaming sitesinde ürünü sepete ekle butonuna bastığınızda stok yetersiz uyarısı alıyorsanız o esnada birileri sepete ekleyip, alışverişi tamamla butonuna basıp, ödemeye geç butonuna bastıktan sonra ödeme ekranında oldugunda o 1 stoğun o kişiye revize edilmesinden dolayı stok yetersiz uyarısı alıyorsunuz. Bu uyarıyı sepete ekledikten sonra bahsedilen adımları hızlıca geçmezseniz ödeme ekranına gelene kadar başkası sizden erken davranırsa yine stok yetersiz uyarısı ile karşılaşırsınız. Size tavsiyem adres bilgileriniz önceden hesabım ayarlarından hazır olsun. alışverişi tamamla butonundan sonra tek doldurmanız gereken boşluk tc numaranız. onuda daha önce deneyiseniz tarayıcıda ilk rakama bastıgınız an altta cıkar direk hızlıca ödemeye geç ekranına ulaşmanız lazım. Ben defalarca kez sepete ekleyebildim. 6-7 kez ödemeye geç butona basma şerefine nail oldum ama her seferinde aynı hatayla karşılaştım. yılmadım yıkılmadım stoklar bitmeden 4-5 dakika önce son anda alabildim. ödeme ekranında acele etmenize gerek yok. sayfayı yenilemeyin yeter.