Neler Yeni

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ali
Mesh kasa ve i3 12100F varsa H610 16GB Dual 3200 Corsair yada Goodram markası muhtemelen olur. SSD olarak Wd Blue 500GB PSU Vento 600w bekliyorum.

Ekran kartı Intel Arc750 diyorum. Almak için sırada bekliyorum.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Ömür
Mesh kasa ve i3 12100F varsa H610 16GB Dual 3200 Corsair yada Goodram markası muhtemelen olur. SSD olarak Wd Blue 500GB PSU Vento 600w bekliyorum.

Ekran kartı Intel Arc750 diyorum. Almak için sırada bekliyorum.
Abdullah abi yazdı zaten intel sistem uzun süre yapmam diye o yüzden intel sistem çıkması mümkün değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki
Abdullah abi yazdı zaten intel sistem uzun süre yapmam diye o yüzden intel sistem çıkması mümkün değil
İşlemci kesin intel de ekran kartını bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilemeyiz ki hocam videoda detaylar belli olur
Bro günaydın. Siparişi iptal ettimmmm. Mağazaya gittim. Müşteri Hizmetleri çalışıyormuş hafta sonu. Boşuna gitmiş oldum. Sitelerinde hafta içi yazıyordu o şirket içinmiş. Birde herkes aradım 1 saat sonra açtılar diyordu ama benimkini 2 dk da açtılar. Yoğunlukla alakalı olabilir. Ama yolun sonunda iptal ettim. 😀

Son düzenleme:

tolgab3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga
Hiç bu tarz sitelerden sistem almadım. Geldiği gibi sepete ekleyip almayı denesem para çekilir ama sipariş oluşmaması gibi durum olur mu? Başka sistemde alabilirim kart limitim gitsin istemiyorum. Bilgilendirecek varsa çok sevinirim.

El-Turco

80+ Bronze
Hiç bu tarz sitelerden sistem almadım. Geldiği gibi sepete ekleyip almayı denesem para çekilir ama sipariş oluşmaması gibi durum olur mu? Başka sistemde alabilirim kart limitim gitsin istemiyorum. Bilgilendirecek varsa çok sevinirim.
olmaz diyebilirim heralde, hiç yaşayan görmedim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Böyle durumlarda herkes bi anda akın ettiği için öyle sorunlar oluşabiliyor site falan çöküyor öyle bir şey olsada anında çözülür sorunun çok dert etme

nextman--

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Bu satışa çıkacak bilgisayar olabilir mi :)

Edit: eski görsel :)

Son düzenleme:

kartlis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kartlis
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom